bit će spektakl!

Eurosong dolazi u Hrvatsku: Veliki eurovizijski koncert uskoro u zagrebačkom klubu, stiže i Baby Lasagna!

Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Tomislav Kristo / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna In Magazin: Baby Lasagna u Umagu - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +18 Baby Lasagna Galerija

Prvi put Zagreb postaje domaćinom velikog eurovizijskog koncerta ''Eurosong – najveći hitovi'' u klubu Boogaloo 8. lipnja u 21 sat. Dolaze brojni hrvatski i strani eurovizijski izvođači, među kojima je i Baby Lasagna.

Osim što će posjetitelji moći uživo čuti ''Rim Tim Tagi Dim'', na koncertu će nastupati Emilija Kokić, koja je s grupom Riva pobijedila prije 35 godina, te Emmelie de Forest, koja je na Eurosongu pobijedila za Dansku 2013. godine pjesmom ''Only Teardrops''.

Izvođači će osim svojih pjesama pjevati i brojne druge eurovizijske hitove. Stiže i Alessandra Mele, koja je 2023. predstavljala Norvešku, i Efendi, koja je 2021. predstavljala Azerbajdžan.

Svoje vokalne sposobnosti pokazat će i izvođači iz Hrvatske koji nisu otišli na Eurosong, a sudjelovali su na Dori. Među njima su Marko Bošnjak, Lara Demarin i eugen.

Koncert će se umjesto u najavljenom Boćarskom domu održati u kultnom zagrebačkom klubu Boogaloo, koji već godinama okuplja mlade i potiče svjetske glazbene trendove.

Dosad kupljene ulaznice i dalje vrijede, bez obzira na to koja je lokacija istaknuta na njima.

Broj ulaznica je ograničen, a mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr.
Glavni organizatori eventa su članovi udruge Unity of colors, studenti Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN, a u suradnji sudjeluje i udruga OGAE Slovenija. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Montano Toni Montano +0 Toni Montano Celebrity Tužan odlazak srpskog glazbenika, pronađen je mrtav u fotelji, bravar je morao provaljivati u stan

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Montano Toni Montano +0 Toni Montano Celebrity Tužan odlazak srpskog glazbenika, pronađen je mrtav u fotelji, bravar je morao provaljivati u stan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene