Ljubav ne pita

Njegova kći je sedam godina starija od supruge, u koju je i danas zaljubljen do ušiju, razlika od 26 godina ne znači im baš ništa

Rod Stewart i Penny Lancaster Rod Stewart i Penny Lancaster Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart i Penny Lancaster Rod Stewart i Penny Lancaster Rod Stewart i Penny Lancaster Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) +0 Rod Stewart (Foto: Getty Images) Galerija

Rod Stewart i Penny Lancaster zaljubljeni su kao prvoga dana, a sretni par objavio je fotografiju s obale Francuske.

Glazbenik Rod Stewart (77) i njegova 26 godina mlađa supruga Penny Lancaster (51) stigli su na jug Francuske, a zaljubljeno su pozirali dok su uživali na suncu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživaju u odmoru S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

"Predivna onda, predivna još danas", napisao je Rod u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom suprugom na plaži Annex u Cannesu. Sretni par cijelo se vrijeme grlio, a prošetali su uz more dok su ih budno pratili paparazzi.

Rod i Penny u braku su od 2007. godine, no njihova je romansa započela još puno ranije. Doživjeli su pravu filmsku priču. Tada 28-godišnja Lancaster je prišla Rodu, a kako je svojedobno sama otkrila, to je učinila jer su je prijatelji izazvali. "Rekli su da ga moram tražiti autogram", ispričala je Penny.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Kada je Rod saznao da ona studira fotografiju, zamolio ju je da fotografira njegov koncert. Lancaster se pojavila, no nisu se uspjeli vidjeti, pa je proslijedila svoj broj Stewartovu basistu, koji mu ga je trebao dati. No on ga je zadržao šest mjeseci jer je smatrao da pjevač nije spreman za novu vezu budući da se razišao od supruge Rachel Hunter.

Kad je konačno glazbenik dobio broj, nazvao je Penny u vezi s fotografijama s koncerta, no ona mu je tada otkrila da je zaručena za muškarca s kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Unatoč tome što joj je pjevač rekao da se ne želi više nikada ženiti niti imati još djece, Lancaster je prekinula prijašnju vezu da bi bila s njim. Romantični Stewart je 2005. u Pariz odveo Penny i njezine roditelje te ih je putem pitao smije li oženiti njihovu kćer.

Zaprosio ju je na Eiffelovu tornju, nakon čega je okončao brak s bivšom suprugom Rachel da bi se 2007. vjenčao s Penny.

Rod Stewart inače iza sebe ima dva razvoda te, osim dva sina koja je dobio s Lancaster, ima još šestero djece. Njegova najstarija kći Sarah Streeter sedam je godina starija od njegove supruge.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene