Sretan rođendan!

Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

Severina Severina DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Galerija

Severina slavi 50. rođendan, a mi smo se prisjetili kako se mijenjala tijekom karijere.

Severina slavi 50. rođendan, a rijetki su oni koji bi joj dali toliko godina s obzirom na besprijekornu top-formu i mladolik izgled kojim se može pohvaliti.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Iza Severine je bogata i više nego uspješna glazbena karijera kroz koju je puno puta mijenjala imidž, pa je se mnogi sjećaju i sa posve kratkom frizurom, ali i plavom bojom kose.

Pozornost je plijenila i svojim hrabrim modnim kombinacijama, a mi smo se prisjetili nekih njezinih izdanja, koje možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je prema pisanju Glorije za svoj veliki dan navodno isplanirala tulum za pamćenje, a proslava bi se trebala održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu. Pozivnice je navodno poslala gotovo cijeloj estradi, a na tulumu će sigurno biti njezine najbliže prijateljice, poput Vedrane Vasić, no točan popis uzvanika nije poznat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je 2011. godine u jednom zagrebačkom restoranu slavila 39. rođendan s oko 200 uzvanika, među kojima su bila najpoznatija imena domaće scene. S njom su onda tulumarili Haris Džinović, Petar Grašo, Jole, Dimitrije Popović, Luka Nižetić i mnogi drugi, a očekuje se kako će ovogodišnji tulum biti još veći.

O njezinu rođendanu sigurno će se još danima pričati, a Severina je obožavatelje nedavno iznenadila novom poslasticom, pjesmom "Fališ mi", koju je objavila u suradnji s bugarskom zvijezdom Azisom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene