''predivna i bez fotošopa!''

Znate li koji će rođendan Neda Ukraden proslaviti ove godine? Svima je to teško povjerovati na temelju ovih fotki!

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden sa kćeri - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom +20 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden na Instagramu se pohvalila nagradama koje je osvojila, a u pitanju su priznanja "The Balkan Queen of Pop music" te ona za najveći balkanski hit - "Zora je".

Neda Ukraden vlasnica je mnogih hitova, a nedavno je objavila novu pjesmu "Živi se i umire za ljubav". 

Imala je i vlastitu promociju duplog vinila - "Neda: 25 Greatest Hits" na popularnom CMC festivalu u Vodicama, a kako tvrdi, priprema još jednu pjesmu, zvanu "Posesiva".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Na Instagramu se pohvalila nagradama koje je osvojila, a ujedno je objavila i niz fotografija s festivala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Beskrajno hvala, Balkan Fest Awards, na prestižnim glazbenim nagradama koje su mi 8. svibnja dodijeljene u Temišvaru! Osjećala sam se veoma ponosno, počašćeno i sretno! Te večeri, na pozornici pred prepunim trgom u Temišvaru, po 'ko zna koji put, uvjerila sam se u beskrajnu ljubav i poštovanje publike", napisala je Ukraden i dodala kako su joj najveća nagrada bili njezini najdraži unuci te kći i zet, koji su joj uveličali taj spektakl.

No Neda osim nagradama sve oduševljava i svojim mladenačkim izgledom iako će ove godine proslaviti 75. rođendan. 

''Prelijepa uvijek bila'', ''Fascinantno je to što vi sa svakom novom fotografijom date novu energiju, keca u rukavu, to je za svaku nagradu i pohvalu'', ''Prelijepi ste, uživo jako lijepo izgledate, imate neku eleganciju, savršeno izgledate'', ''Cijenim, ide i bez pretjeranih aplikacija i fotošopa'', ''Uvijek s elegancijom, nikad vulgarno'', pisali su joj u komentarima.

Inače, Neda je rođena u Imotskom i tamo je živjela do svoje druge godine, a tijekom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.

73-godišnja pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić s majkom Milom Mila Badrić Nina i Mila Badrić - 4 +31 Nina i Mila Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić raznježila pratitelje rijetkom fotografijom s mamom Milom, zajedno su bile u Međugorju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Slavlje u domu Harisa Džinovića - 3 Slavlje u domu Harisa Džinovića Haris Džinović i Melina +25 Haris i Melina Džinović - 2 Celebrity Evo što Haris Džinović kaže o šalama koje se zbijaju na račun njegovih izjava o bivšoj ženi: ''Ismijava li sada netko..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene