"Imam puno obožavatelja"

Najzgodnija baka na Balkanu prisjetila se svojih početaka u karijeri: "Njoj je taj stih donio više od 100 tisuća eura"

Neda Ukraden Neda Ukraden M. M./ATAimages/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 6 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 1 +19 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Galerija

Neda Ukraden u razgovoru za sprske medije progovorila je o počecima svoje karijere i nezgodi koja ju je zadesila dok je putovala na prvi nastup.

Pjevačica Neda Ukraden prvi profesionalni koncert imala je u Virovitici, a na putu do tamo imala je neočekivanih problema. Sve je ispričala u razgovoru za Grand. rs.

"Bila je jedna maturalna proslava i pozvali su me da tamo pjevam. Ja sam tad živjela u Sarajevu i krenula sam sa vlakom prema Virovitici. Trebala sam presjesti u Zagrebu na autobus, ali je vlak naravno kasnio i autobus je otišao. Ja sam onda odlučila stopirati i došla na kraju sa kamionom. To je bilo moje prvo profesionalno pjevačko iskustvo", objasnila je Neda.

Dotaknula se i svog čuvenog hita "Zora je" pa otkrila i tko je zaradio dosta novaca zbog jednog stiha iz pjesme. 

"Pjesmu je napisao pokojni Đorđe Novaković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali zbog samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali ''Jovane, zora je'', pa ''Milane, zora je''. Posljednja i konačna verzija je ''Zora je''. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ''Suza je iz oka kanula''. Njoj je taj stih donio više od 100 tisuća eura", ispričala je pjevačica.

Podsjetimo, Neda je nedavno za naš IN Magazin otkrila i kako u mirovinu ne planira tako skoro.

''Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve'', rekla je Neda.

Također, mnogi hvale i njezin izgled, no komentari ovoj pjevačici nikad ne dosade.

''Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života'', objasnila je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena Jabuka - 1 Crvena Jabuka - 2 Crvena Jabuka - 3 Crvena Jabuka - 4 +27 Crvena Jabuka - 5 inMagazin Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvati za blagdane - 1 Hrvati za blagdane - 2 Hrvati za blagdane - 3 Hrvati za blagdane - 4 +2 Hrvati za blagdane - 5 inMagazin Toplina doma uz miris kolača ili atraktivna putovanja: Otkrivamo gdje će poznati Hrvati provesti blagdane!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene