nit' miruje nit' bi u mirovinu!

Neda Ukraden otkrila zašto nikad neće u mirovinu: ''Ma što ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neda Ukraden - 1 In Magazin: Neda Ukraden - 2 In Magazin: Neda Ukraden - 3 In Magazin: Neda Ukraden - 4 In Magazin: Neda Ukraden - 5 In Magazin: Neda Ukraden - 6 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 1 +21 Neda Ukraden - 3 Galerija

Neda Ukraden priznala je da i u osmom desetljeću živi svoje najbolje godine. Otkrila nam je tajnu vitalnosti i sreće, ali i kako izgleda ujutro kad se probudi. Ova raspjevana baka najponosnija je na svoje unuke, a odlazak u mirovinu nije joj u planu. Zašto bi ukinula mirovinu i radila vječno, ispričala je našem Davoru Gariću.

Neda Ukraden bila je gošćakod Davora Garića u In magazinu, a njega je za početak zanimalo dosade li pjevačici komplimenti da izgleda divno i u osmom desetljeću?

''Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života'', govori Neda. 

Može li se to naučiti, ispraksirati, nekako se natjerati da čovjek bude veseo i pozitivan unatoč svemu ili se pjevačica jednostavno tako rodila?

''Ima i jednog i drugog. Ja sam rođena pod takvom zvijezdom koja prišti sva od energije. Dupli lav u suncu, ali zrelost donosi i jedan daleko pametniji stav u životu'', govori Neda. 

Kako Neda izgleda ujutro kad se probudi u svojem krevetu? Je li i tad najseksi baka?

''Pa ja sam uvijek najseksi. Pa s tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupit haljinu i bit jako seksi'', govori Neda.  

Za Nedu ukraden nema, ne mirovine, nego nema ni mirovanja!

''Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve'', govori. 

Neda je svoju baku zvala baba, a kako nju zovu njeni unuci?

''Isto baba. Ne dam nego tako! Znaš zašto? Zato što hoću da razbijem predrasude da je baba ružna riječ. Ja mislim da je to najljepša riječ koju dijete prvo izgovori. Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti vaspitani, vrijedni i zahvalni'', rekla je Neda. 

Baka će uvijek biti tu za njih. 

''Ali baba riba! Da slučajno ne bude zabune'', našalila se pjevačica, a onda je i naš kolega Davor dodao da će Neda biti najseksi prababa.  

''Pa daj Bože! Daj Bože. Već i ovo što sam u životu postigla i doživjela je nešto s čime sam prezadovoljna i o čemu nisam ni u snu se nadala, ni očekivala, ni planirala, ni maštala, ali život mi je i Bog mi je dao tu sreću i zadovoljstvo i na kraju krajeva bogatstvo zvano obitelj i ta karijera koja nije mala, koja nije zanemariva. Tako da bih ja bila jako luda kad ne bih rekla ''Alal ti vera, baba, dobra si riba!'', rekla je Neda. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene