''Moja snaga!''

Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 3 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 1 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 3 Prerag Minović i Jelena Bilbija Minović - 5 +19 Prerag Minović i Jelena Bilbija Minović - 4 Galerija

Neda Ukraden pozirala je s kćeri i zetom, njeni pratitelji nisu propustili primijetiti sličnost mame i kćeri.

Pjevačica Neda Ukraden netom prije koncerta u Beogradu pozirala je s unucima te kćeri Jelenom i zetom Predragom.

Njihove zajedničke fotografije pjevačica je podijelila na društvenim mrežama, uz predivan opis.

Pogledaji ovo Neda Ukraden Zanimljivosti Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

''Oni su moj vjetar u leđa, ona ljubav i snaga koja vas čini i sretnom i ponosnom! Hvala vam, mili moji! Moja najveća podrška na koncertu, moji unuci Aleksandra, Neda i Dušan i moja kći Jelena i zet Peca!'', istaknula je pjevačica.

Neda je objavila nekoliko fotografija, a mnogi su komentirali njezinu vitku figuru, no, brojni su primijetili nešto drugo, sličnost nje i njene kćeri Jelene.

''Divni ste. Neka vas sreća i ljubav prate'', ''Izgledate divno, svaka čast'', ''Jelena Nedina slika i prilika'', pisali su pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

Jelena je Nedina kći jedinica, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

Mama i kći jedna drugoj velika su podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

"Srećom, imamo toliko velik stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena jednom prilikom za Blic.

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Nedu Ukraden šokirali komentari koje dobiva na svoja izdanja u badiću: "Ja sam primjer da se bez plastike može dobro izgledati"

Jelena inače radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. 2009. godine udala se za Predraga Minovića s kojim ima i troje djece, Aleksandru, Dušana i još jednu unučicu koja se također zove Neda. A jedna stvar u njihovom odnosu sada je iznenadila javnost.

Naime, Neda je nedavno otkrila u kakvim je odnosima sa zetom, ali i da se zbog nje tetovirao.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +26 Lidija Bačić - 2 Celebrity Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić - 2 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 +14 Lazar Ristovski - 1 Celebrity Srpski glumac 39 godina mlađu djevojku odveo je na Maldive, ona je objavila romantičnu fotku: ''Kad on vodi, ja ne pitam gdje...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene