Prkose zlim jezicima

Srpski glumac 39 godina mlađu djevojku odveo je na Maldive, ona je objavila romantičnu fotku: ''Kad on vodi, ja ne pitam gdje...''

Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić - 2 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 1 Lazar Ristovski - 1 Lazar Ristovski - 1 Anica Lazić - 1 Anica Lazić - 2 Anica Lazić - 3 +8 Anica Lazić - 4 Galerija

Srpski glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa partnerica pozirali su za romantičnu fotografiju na Maldivima.

Srpski par o kojem se počelo pričati krajem prošle godine zbog velike razlike u godinama ponovno su pokazali da ljubav ne poznaje godine.

Srpski glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa partnerica Anica Lazić uživaju na Maldivima.

Anica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Kad on vodi, ja ne pitam gdje", napisala je 32-godišnja glumica u opis fotografije na kojoj par pozira u moru.

''Moje ime je Ristovski, Lazar Ristovski. Volimo vas'', komentirala im je turistička agentica s kojom su otputovali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Podsjetimo, o njihovoj vezi počelo se pričati u listopadu prošle godine kad su objavili zajedničku fotografiju na Instagramu.

"Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom", rekao je glumac za Telegraf kad se pročulo za njihovu vezu.

Lazar se prošle godine razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija. Vjenčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina Petra i Jovana.

Iako regionalna javnost bruji o velikoj razlici u godinama između novih ljubavnika, oni za to ne mare. Inače, Anica i Lazar zajedno su glumili u filmu ''Dream Team'' i u seriji ''Popadija''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja u mladosti - 1 Marko Livaja u mladosti - 2 Marko Livaja u mladosti - 3 Marko Livaja u mladosti - 4 +26 Marko Livaja u mladosti - 5 Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 2 +25 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o neugodnoj ponudi koju je doživjela kao mlada djevojka: ''Ali, ja imam 18 godina, što to znači?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene