U inat zlim jezicima

Srpski glumac prvi je put u javnost poveo svoju 39 godina mlađu djevojku, a ona mu je nedavno javno iskazala ljubav!

Lazar Ristovski i Anica Lazić - 1 Lazar Ristovski i Anica Lazić - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski i Anica Lazić - 2 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski i Danica Ristovski - 1 Lazar Ristovski - 1 Lazar Ristovski - 4 Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 1 Lazar Ristovski - 2 Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 1 +9 Anica Lazić - 1 Galerija

Srpski glumac Lazar Ristovski prvi se put u javnosti pojavio s 39 godina mlađom partnericom Anicom Lazić, ona je podijelila njihovu novu fotografiju na društvenim mrežama.

Srpski glumac Lazar Ristovski više od javnosti ne želi skrivati da mu je 39 godina mlađa partnerica Anica Lazić velika podrška pa je tako par prvi put zajedno izašao u javnost.

Posjetili su Arhiv Vojvodine u Novom Sadu, a njihove fotografije podijeljene su na društvenim mrežama.

Zainteresirani i dobro raspoloženi slušali su što im je govorio domaćin, a Anica je svog dragog u stopu pratila po muzeju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nebojša Kuzmanović (@nebojsakuzmanovic62)

Nekoliko dana prije i ona se pohvalila njihovom zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a svom 70-godišnjem partneru posvetila je podulji opis i zaželjela mu sretan rođendan.

''Lazar (značenje ''Bog pomaže''). Vjeruje se da je muškarac s ovim imenom od Boga poslan da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobjednik. Dobročinitelj. Naš najveći umjetnik. Vječiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smio i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovjek široke svijesti i dobrog srca. Prije nego što sam te upoznala bila sam sretna. Sada je ta sreća udvostručena. Uljepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Sretan ti rođendan'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

"Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom", rekao je glumac za Telegraf kad se pročulo za njihovu vezu.

Nedavno se razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija. Vjenčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina Petra i Jovana.

Iako regionalna javnost bruji o velikoj razlici u godinama između novih ljubavnika, oni za to ne mare, a čini se da to ne smeta ni Aničinoj majci Ankici koja paru veselo komentira fotografije na Instagramu.

Inače, Anica i Lazar zajedno su glumili u filmu ''Dream Team'' i u seriji ''Popadija''.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Shawn Mendes i Charlie Travers - 24 Shawn Mendes i Charlie Travers - 23 Shawn Mendes i Charlie Travers - 22 Shawn Mendes i Charlie Travers - 21 +31 Shawn Mendes i Charlie Travers - 20 Celebrity Fotke mladog glazbenika u društvu 12 godina starije ljepotice završile u svim tabloidima, a vidljivo je odmah i zašto se o njoj posebno priča!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles - 9 Harry Styles - 5 Harry Styles - 4 Harry Styles - 3 +28 Harry Styles - 2 Celebrity Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene