Kontroverzni par

Glumac iz susjedstva svoju je 39 godina mlađu partnericu samu pustio u izlazak, a ona se utegnula u mini-haljinu

Lazar Ristovski Lazar Ristovski Livio Andrijic / CROPIX 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Lazić Lazar Ristovski I Anica Lazić Anica Lazić - 1 Anica Lazić - 7 Anica Lazić - 6 Anica Lazić - 5 Anica Lazić - 1 Anica Lazić - 2 Anica Lazić - 3 Anica Lazić - 4 +9 Anica Lazić - 8 Galerija

Lazar Ristovski prije nekoliko je tjedana šokirao regiju priznanjem da ljubi 39 godina mlađu Anicu Lazić tek nakon što se rastao od supruge, a njegova nova djevojka prava je ljepotica.

Srpski glumac Lazar Ristovski u posljednje je vrijeme tema medija, ali ne zbog svog posla već zbog 39 godina mlađe Anice Lazić s kojom je potvrdio vezu.

Iako su o svemu tajanstveni, srpski mediji nagađaju da se Anica kod novog partnera već i preselila, a jedno je sigurno – prava je ljepotica.

Na svojoj Instagram priči Anica je podijelila fotografiju na kojoj pozira s još jednom ženom, a nosila je zelenu mini-haljinu koja je istaknula njene duge vitke noge. Nije čudo što se 70-godišnji Lazar u nju zaljubio, svoje fotografije u kupaćim kostimima i odjeći s prorezima Anica često zna objaviti na Instagramu.

No, Lazara na večeri s njom nije bilo, piše bosanski Dnevni avaz.

"Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom", rekao je glumac za Telegraf.

Nedavno se razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija. Vjenčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina Petra i Jovana.

Iako regionalna javnost bruji o velikoj razlici u godinama između novih ljubavnika, oni za to ne mare, a čini se da to ne smeta ni Aničinoj majci Ankici koja paru veselo komentira fotografije na Instagramu.

Inače, Anica i Lazar zajedno su glumili u filmu ''Dream Team'' i u seriji ''Popadija''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 2 Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 1 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 3 +26 Madalina Ghenea - 2 Celebrity Ljepotica iz Slatine ostavila svjetski poznatog sportaša na brutalan način, šuška se o mogućim razlozima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +27 Maja Šuput - 2 Celebrity Ovako se Maja i Nenad provode kad Bloom nije s njima: ''Aperitiv je ozbiljan dio večeri...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene