Već se seli?

Evo u kakav će luksuz srpski glumac dovesti 39 godina mlađu djevojku, o svemu se oglasila i njezina majka!

Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski - 4 Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 1 Anica Lazić - 1 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 2 Lazar Ristovski - 1 Anica Lazić - 6 Anica Lazić - 5 +7 Anica Lazić - 7 Galerija

Srpskim medijima brzo se raširila vijest kako glumac Lazar Ristovski ima 39 godina mlađu djevojku Anicu Lazić, a evo u kakvom će luksuzu mlada glumica uživati kad preseli kod njega.

Proteklih nekoliko dana srpski mediji raspisali su se o novoj ljubavi 70-godišnjeg glumca Lazara Ristovskog, 39 godina mlađoj glumici Anici Lazić.

Glumac je novu vezu potvrdio na Instagramu i objavio njihovu zajedničku fotografiju, a srpski mediji pronjuškali su po njegovom profilu te pronašli fotografije bazena u glumčevom dvorištu u kom će i mlađahna Anica uživati.

Kako piše Blic, ona je kod Lazara već preselila, a par sada zajedno živi u skupocjenoj vili na Grmušu u Zemunu.

Iako privatan život ne voli dijeliti, Lazar je nekoliko puta pokazao kako uživa u miru i slobodnom vremenu u svom domu, a s njim će odsada u bazenu uživati i nova partnerica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

"Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom", rekao je glumac za Telegraf.

Nedavno se razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija. Vjenčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina Petra i Jovana.

Iako regionalna javnost bruji o velikoj razlici u godinama između novih ljubavnika, oni za to ne mare, a čini se da to ne smeta ni Aničinoj majci Ankici koja paru veselo komentira fotografije na Instagramu.

Naime, glumac je u rujnu ove godine objavio snimku s predstave "Mala" iz 1990. godine, a Ankica mu je odmah ostavila komentar.
''Hahaha, top!'' napisala je.

Inače, Anica i Lazar zajedno su glumili u filmu ''Dream Team'' i u seriji ''Popadija''.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso +28 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ova žena ima 60 godina! Brutalno tijelo donijelo joj je slavu u bivšoj državi, a i danas ju prati prepoznatljiv nadimak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene