njena slika i prilika

Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden sa kćeri - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 3 Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden Predrag Minović - 5 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 1 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden +19 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden svojoj kćeri jedinici javno je čestitala rođendan, a emotivan opis raznježio je mnoge pratitelje.

Naša pjevačica Neda Ukraden često na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz privatnog života, a poznato je i da se pjevačica voli pohvaliti svojom kćeri.

Na današnji dan Neda je imala poseban povod za emotivnu objavu svoje nasljednice, pa je tako s ponosom čestitala kćeri Jeleni rođendan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Najljepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo, dugo! Ljubi te tvoja majka Neda", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj je pozirala s Jelenom i buketom crvenih ruža. 

Pratitelji su odmah pohrlili u komentare kako bi Jeleni čestitali rođendan i poželjeli sve najbolje. 

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

"Nek Vam je živa i zdrava", "Sve najljepše od srca", "Sretan i blagoslovljen rođendan majkinoj ljepotici, nizali su se komentari. 

Mislite li i vi da Neda i Jelena mnogo sliče?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jelena je Nedina kći jedinica, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 3 Celebrity Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

Mama i kći jedna drugoj velika su podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

"Srećom, imamo toliko velik stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena jednom prilikom za Blic.

Pogledaji ovo Neda Ukraden Celebrity Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Jelena inače radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. 2009. godine udala se za Predraga Minovića s kojim ima i troje djece, Aleksandru, Dušana i još jednu unučicu koja se također zove Neda. A jedna stvar u njihovom odnosu iznenadila je javnost.

Naime, Neda je nedavno otkrila u kakvim je odnosima sa zetom, ali i da se zbog nje tetovirao.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +25 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 +31 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović objavila prekrasnu fotografiju sa svojom mamom, koja je nekoć isto bila prava zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene