od nje je naslijedila talent

Aleksandra Prijović objavila prekrasnu fotografiju sa svojom mamom, koja je nekoć isto bila prava zvijezda!

Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Borna Jaksic/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović +25 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Galerija

Aleksandra Prijović čestitala je svojoj majci Borki Mihajlović rođendan, podijelila je njihovu fotografiju s jednog od koncerata.

Aleksandra Prijović u obitelji ovih dana ima razlog za veselje, njena mama Borka Mijahlović slavi rođendan, a tim povodom pjevačica joj je poželjela sve najbolje na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Zadnja gošća kod Prije u Rijeci izazvala pravu ludnicu: ''Ja sam imala 18 kad je izašla ova tvoja pjesma...''

Na Instagram priči podijelila je njihovu zajedničku fotografiju s jednog koncerta i napisala: ''Sretan rođendan, mama. Volim te''.

Podsjetimo, Aleksandrina mama nekad je bila zvijezda u Slavoniji i Baranji i jedna od najpopularnijih pjevačica na brojnim slavljima i zabavama. Kasnije se povukla sa scene, ali njezine neostvarene snove nastavila je njena kći, koja je u godini dana postala jedna od najskupljih zvijezda regije, a i šire.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 3 Zanimljivosti Aleksandra Prijović ne bavi se samo glazbom, s mužem je prije sedam godina otvorila veliki biznis!

A na trećem koncertu u Osijeku, Borka je izašla na pozornicu te zapjevala s kćerkom i sve ostavila bez teksta. Zajedno su otpjevale pjesmu ''Ti mene ne voliš'' i oduševile publiku.

Aleksandra je inače odrasla i školovala se u Belom Manastiru pored Osijeka, a Borka i dalje živi u njihovoj kući.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

Prije nekoliko dana osvanula je i njena fotografija s partnerom Fahrudinom koji joj je pružio sreću nakon rastave s Aleksandrinim ocem.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene