objasnili su i svoju odluku

Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +19 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Galerija

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija showa MasterChef.

Sedma sezona showa MasterChef donosi brojne sadržajne novosti, a jedna od njih su i promjene u postavi žirija.

Kroz MasterChef je prošao niz profesionalnih chefova koji su vodili kandidate kroz MasterChef avanturu, tako da su sadržajne promjene uobičajena pojava ovog formata. Što očekuje chefove Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića daleko od TV reflektora, sami nam otkrivaju:

''Veliko mi je zadovoljstvo bilo tri sezone biti u žiriju MasterChefa, no zbog poslovnih obveza nisam mogao prihvatiti angažman na još jednoj. Novoj postavi želim super sezonu'', izjavio je Melkior Bašić, koji je sa chefovima Stjepanom Vukadinom i Damirom Tomljanovićem bio član žirija popularnog MasterChefa.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

O svojim planovima u narednom razdoblju Damir Tomljanović kaže: ''Nisam dio nove sezone, fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja.''

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Podsjećamo, MasterChef se u Hrvatskoj počeo emitirati 2011. kada su u sastavu žirija bili Tomislav Gretić, Mate Janković i Radovan Marčić. U drugoj sezoni Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću pridružio se Dino Galvagno, dok su u trećoj sezoni, koja se emitirala 2005. godine, žiri MasterChefa činili Dino Galvagno, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. Posljednje tri sezone, od 2021. do 2023., članovi žirija bili su Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Pogledaji ovo In Magazin: Robert Predrag Žmire - 4 inMagazin Što danas radi kandidat Robert Predrag Žmire koji se natjecao za titulu Masterchefa davne 2011. godine? Poslije showa karijera je krenula prema gore!

Produkcija Nove TV uskoro počinje i sa snimanjem audicijskih emisija nove sezone, prijave su još uvijek u tijeku te su pozvani svi zainteresirani da se prijave u MasterChef, novu, još uzbudljiviju i zabavniju sezonu. Nova TV zahvaljuje chefovima Tomljanoviću i Bašiću na protekle tri sezone te na činjenici da su osobno i profesionalno dali veliki doprinos u stasanju brojnih kandidata kojima se život uvelike promijenio nakon sudjelovanja u emisiji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Dizdar Filip Dizdar - 2 Filip Dizdar - 1 Filip Dizdar - 6 +24 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 3 Celebrity Sretne vijesti u obitelji Natali Dizdar, njezin brat dobio je sina, a otkrio je i njegovo neobično ime: "Nekako mi paše uz prezime"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene