čestitke!

Sretne vijesti u obitelji Natali Dizdar, njezin brat dobio je sina, a otkrio je i njegovo neobično ime: "Nekako mi paše uz prezime"

Filip i Natali Dizdar Filip i Natali Dizdar Bruno Konjevic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Dizdar Filip Dizdar - 2 Filip Dizdar - 1 Filip Dizdar - 6 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 3 Filip Dizdar - 4 Filip Dizdar - 2 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 6 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 7 Filip Dizdar +18 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 5 Galerija

Filip Dizdar pohvalio se na društvenim mrežama da je postao otac.

Filip Dizdar, brat pjevačice Natali Dizdar, postao je otac.

Sa zaručnicom Majom Šiprak dobio je sina, a novopečeni tata sretnu vijest objavio je u pričama na Instagramu, gdje je podijelio i sinovu fotografiju te emotikonom potvrdio njegovo ime.

Naime, Filip je ranije u IN magazinu otkrio kako će sina nazvati Val.

Sviđa li vam se ime Val?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"To je nekako ime koje sam ja često imao u svojim scenarijima. Kad radim prve verzije, uvijek zapičim ime Val jer mi je nekako super, kratko je, a i nekako mi paše uz prezime", objasnio je Filip, a tada je otkrio da on i zaručnica planiraju imati još djece.

''Moj je plan imati petero djece, a Majin dvoje, pa ćemo vidjeti. Maja će biti super mama! Ja za Maju nemam nikakve sumnje, to me i privuklo kod nje. Maja je stvarno super cura, možeš se pouzdati u nju, pametna, uspješna. Stvarno mislim da ima vrijednosti koje bih volio da moj sin isto ima'', rekao je.

Filip i Maja par su već nekoliko godina, a prošle godine u veljači su se zaručili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar)

Maja je inače brend menadžerica i ima svoju liniju proizvoda za njegu lica, a Filip se kao i njegova sestra također bavi glazbom. U proteklih nekoliko godina posvetio se radovima u okviru produkcije, montaže i režije, a onda je odlučio i studirati na Akademiji dramskih umjetnosti.

Pogledaji ovo Natali Dizdar - 4 inMagazin Natali Dizdar otkrila gdje će se vjenčati i čime ju je šarmirao zaručnik: "Mislim, Francuz je na kraju krajeva"

Posljednje tri godine aktivno sudjeluje i na projektima Nove TV, poput "Supertalenta" i "Plesa sa zvijezdama".

''Spektar ljudi koje sam upoznao, pogotovo na 'Supertalentu', mislim da nema posla na ovom svijetu koji bi ti doveo u istom danu nekoga tko riga vatru, zna moliti na latinskom i super radi salto, stvarno jako šarena ekipa. Super je posao zapravo jer sam ja taj neki prvi kontakt s kandidatima. Znači, meni je cilj nekako uzeti esenciju kandidata i predstaviti je ljudima. I zasad mi još nije dosadilo, dosta je zabavno'', ispričao je Filip Dizdar.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +24 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Celebrity Leonarda Lončar nakon pomirbe s Bobanom uhvaćena u šetnji Zagrebom, zamišljena pogleda prošla je centrom grada

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Filip Detelić - 8 Igor Mešin i Filip Detelić - 7 Igor Mešin i Filip Detelić - 6 Igor Mešin i Filip Detelić - 9 +5 Igor Mešin i Filip Detelić - 4 Celebrity Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene