Bila je sama

Leonarda Lončar nakon pomirbe s Bobanom uhvaćena u šetnji Zagrebom, zamišljena pogleda prošla je centrom grada

Leonarda Boban - 3 Leonarda Boban - 3 Neva Zganec/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 3 +18 Leonarda Boban - 1 Galerija

Leonarda Boban viđena u centru Zagreba, ni hladan vjetar nije ju omeo u obvezama.

Leonarda Boban snimljena je ovog tjedna u centru Zagreba, a za šetnju gradom nije ju spriječio ni snažan vjetar koji je naglo spustio temperature u Hrvatskoj.

Nosila je svijetle traperice, prugastu majicu, bež sako i tenisice, a izgledala je zamišljeno. Sudeći po fotografijama, čini se da je naglo hladno vrijeme i nju iznenadilo.

S njom nije bio Zvonimir Boban, a par je tijekom vikenda snimljen u metropoli na kavi.

Leonarda i Zvonimir u prošlosti su slovili kao jedan od omiljenih domaćih parova, a onda su 2021. godine šokirali javnost objavom da će živjeti odvojeno.

Pogledaji ovo Leonarda Boban - 2 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

No nakon 30 zajedničkih godina čini se da nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za Story.

Dok su bili razdvojeni, Leonarda je jednom prilikom progovorila o Zvonimiru za IN magazin pa sve zbunila kad ga je nazvala mužem.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče djece, to smo sve skupa uklopili u jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar", rekla Leonarda, koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje naziva mužem.

"Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!" dodala je tada.

Pogledaji ovo Leonarda Lončar Celebrity Pogledajte zašto su svi gledali u stopala ove poznate Hrvatice, koja je nakon nesretnog događaja baš zaredala izlaske!

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, a nakon rastave od Zvonimira Leonarda se posvetila sebi i petero djece.

''Aktualna sam sama sebi momentalno i moja djeca, a ustvari radim na sebi da bih bila što bolja njima'', svojevremeno je rekla Leonarda za IN magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +27 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Zadnja gošća kod Prije u Rijeci izazvala pravu ludnicu: ''Ja sam imala 18 kad je izašla ova tvoja pjesma...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 6 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Loni Willison - 7 +27 Loni Willison - 1 Nekad i sad Nekad predivna žena već godinama nema za kruh i kopa po kontejnerima, a njena teška sudbina i dalje mnogima ostavlja upitnike iznad glave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene