Od zvijezde do beskućnice

Nekad predivna žena već godinama nema za kruh i kopa po kontejnerima, a njena teška sudbina i dalje mnogima ostavlja upitnike iznad glave

Loni Willison Loni Willison Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 6 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Loni Willison - 7 Loni Willison - 1 Loni Willison - 2 Loni Willison - 10 Loni Willison - 9 Loni Willison - 8 Loni Willison - 7 +21 Loni Willison - 6 Galerija

Bivša manekenka i fitness-model Loni Willison, već godinama šokira prizorima s ulice, mnogima i dalje nije jasno kako je od zvijezde dospjela do beskućnice.

Bivša manekenka i fitness-model Loni Willison, ujedno i bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, svoj je život dovela do propasti.

Bivša glamurozna manekenka za kupaće kostime posljednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a paparazzi ju često uhvate na ulicama kako skuplja smeće i odbačenu odjeću i namještaj.

Pogledaji ovo Loni Willison - 3 Nekad i sad Nekad predivna i uspješna žena godinama je beskućnica, no jedan skupi detalj na njoj sad je mnoge začudio

Mršava i potpuno neprepoznatljiva na novim fotografijama šokira javnost, ali jedna stvar na njoj drugačija je od starijih fotografija.

Naime, Loni na novim fotografijama ima kosu obojanu u ljubičasto.

Inače, Loni je javnosti najpoznatija po ulozi Kire Michaels u seriji "Expose", a bila je u braku s glumcem "Spasilačke službe" Jeremyjem Jacksonom, no njihova je burna veza završila 2014. godine nakon što ju je on navodno pokušao zadaviti tijekom pijane tučnjave.

Od njihova razlaza Loni se borila s ovisnošću i imala je problema s mentalnim zdravljem, a danas se može vidjeti kako luta ulicama, gura pretrpana kolica za kupovinu i prekapa po kontejnerima kako bi pronašla nešto za jelo.

Prije samo osam godina živjela je svoj holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na blještavim događanjima zajedno s Jeremyjem, za kojeg se udala 2012. godine.

Pogledaji ovo Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

No nakon što je postala ovisna o drogama, sustigla su je teška vremena. Na ulici je prvi put snimljena u listopadu 2020., a beskućnica je otprilike od 2016. godine.

"Nisam razgovarala s Jeremyjem. Ne želim razgovarati s prijateljima, dobro sam. Ne želim da mi itko pomaže.", izjavila je tada za The Sun.
Inzistirala je na tvrdnji da može živjeti sama i da ima sve što joj treba.

''Nemam mobitel. Imam hranu i imam gdje prespavati. Novac dobijem tu i tamo, a hrane ima u kantama i u blizini trgovina. Ovdje ima puno toga", rekla je tada i rastužila mnoge.

Svoju priču o tome kako je posrnula podijelila je u jednom intervjuu za Daily Mail.

Pogledaji ovo Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

Novinari su je tada uspjeli locirati na prometnoj aveniji Melrose u zapadnom Hollywoodu, gdje se ponovno susrela s prijateljicom i bivšom manekenkom Kristin Rossetti. Tada je otkrila da je njezin nesretni put do beskućništva započeo 2016. godine kada je izgubila posao asistentice u centru za estetsku kirurgiju u Los Angelesu.

Zatim je tvrdila da je kratko radila za trgovca nekretninama koji joj je odbio platiti, što je samo doprinijelo njezinu financijskom, mentalnom i emocionalnom nemiru. Budući da nije mogla platiti račune i zadržati posao, Loni je na kraju izbačena iz svog stana u West Hollywoodu i prisiljena je živjeti na ulici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 +25 Rafael Nadal - 9 Nekad i sad Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 +29 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Celebrity Evo tko je partner mame Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojom pojavom na koncertu u Rijeci

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene