Uložili su 200 tisuća eura

Aleksandra Prijović ne bavi se samo glazbom, s mužem je prije sedam godina otvorila veliki biznis!

Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 3 Antonio Ahel/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Aco Pejović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 +22 Aleksandra Prijović - 1 Galerija

Aleksandra Prijović osim glazbe ima i još jedan posao, evo u kakav se biznis 2017. godine upustila sa suprugom i prijateljima.

Glazbena zvijezda koja puni arene i dvorane diljem Balkana Aleksandra Prijović osim uspješnog glazbenog biznisa vodi i još jedan drugi.

Naime, 2017. Aleksandra se upustila u gastronomske vode te sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim prijateljima otvorila restoran "Tri tačke" u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

''Pripreme i uređivanje trajali su oko šest mjeseci. Ja nisam baš bila slobodna, puno sam radila, ali svaki slobodan trenutak provodila bih ovdje. Ponosna sam, sve je na svom mjestu i fenomenalno'', priznala je Aleksandra za Telegraf na samom otvorenju restorana.

Telegraf je tad naveo da je Prijović sa suradnicima u restoran uložila čak 200 tisuća eura.

''Imala sam samo jedan jedini zahtjev, a to je da se na meniju nađe juha od rajčice, koju obožavam'', rekla je za Pink i dodala:

''Ne bih voljela da me zaposlenici zovu gazdarica.''

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 8 Celebrity Na Prijinu spektaklu u Rijeci nekoliko se ljudi onesvijestilo, a ugostila je frontmena benda kojeg u Hrvatskoj obožavaju!

Na spektakularnom otvorenju bili su Lepa Brena sa suprugom, Filipovim ocem, umirovljenim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem, pjevač Boban Rajović, Aleksandrin kum i pjevač Aco Pejović i još mnoštvo javnih ličnosti i prijatelja mlade pjevačice i njenog supruga.

Aleksandrin restoran posjetila je i Jelena Rozga, a zajedno su se u njemu fotografirale.

''Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih pet, šest godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo'', rekla je Jelena ranije za 24 sata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

Prije tih sedam godina Aleksandra je bila manje popularna, a posljednjih nekoliko mjeseci postala je jedna od najtraženijih pjevačica u regiji.

Proteklog vikenda održala je tri koncerta u Rijeci, a još je po dogovorenom čekaju koncerti u Varaždinu i Zadru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 1 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 21 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 19 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 18 +31 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 13 Celebrity Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene