''Ma ovo nisu istine...''

Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

Viktorija Đonlić Rađa - 5 Viktorija Đonlić Rađa - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Viktorija Đonlić Rađa - 7 Petar Grašo i Viktorija Rađa - 2 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa - 4 Viktorija Đonlić Rađa - 3 +20 Viktorija Đonlić Rađa - 1 Galerija

Viktorija Đonlić Rađa pohvalila se fotografijom u kupaćem kostimu starom nekoliko godina, pogledajte koliko se do danas promijenila.

Viktorija Đonlić Rađa javila se na Instagramu sa svojom starom fotografijom u kupaćem kostimu koja je oduševila njene pratitelje.

U crnom badiću Viktorija je pozirala ispred morskih stijena, a posebnu pozornost ukrala je njena vitka figura i duga smeđa kosa, a vidjelo se i da ima pirsing na pupku.

Pogledaji ovo In Magazin: Dino Rađa inMagazin Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

''Samo throwback'', napisala je u opisu, a u komentarima su se počeli nizati komplimenti pratitelja i njenih poznatih prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

''Mah s koje si ti planete?'', upitala ju je voditeljica Marijana Batinić, a Tarik Filipović našalio se: ''Trebala bi smršati''.

''A ćerce moja…'', ''Ma ovo nisu istine'', ''La bomba'', ''Lutko'', pisali su joj drugi.

Viktoriju na Instagramu prati preko 34 tisuće ljudi, a s njima redovno dijeli svoju svakodnevicu i fotografije s obitelji.

Pogledaji ovo Petar Grašo Celebrity Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Podsjetimo, Viktorija je udana za našeg bivšeg košarkaša Dina Rađu s kojim je pred oltar stala 2001. godine, a zajedno imaju i sinove Roka i Niku, dok Dino iz braka s bivšom košarkašicom Željanom ima sina Duju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +26 Salma Hayek - 4 Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina u Istri - 1 Severina - 2 +27 Severina - 3 Celebrity Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene