Sve je pratila!

Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

Severina Severina Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina u Istri - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina u Zadru - 18 Severina u Zadru - 14 Severina u Zadru - 10 Severina u Istri - 2 Severina +21 Severina u Istri - 8 Galerija

Severina je preko svog profila na Instagramu motivirala birače na parlamentarnim izborima koji su se žalili na probleme na nekim biračkim mjestima.

Severina se o održanim parlamentarnim izborima oglasila na svom Instagramu, gdje je u pričama objavila niz poruka u kojima su se birači žalili na probleme na biračkim mjestima.

"I meni se danas na biračkom mjestu dogodila zanimljiva situacija (Zadar, kvart Ričine). Unatoč mojoj prijavi za privremeni upis u biračko mjesto koja je itekako bila vidljiva u sustavu e-Građani kao nisu mogli pronaći moje ime i prezime na popisu. I onda kada sam ja bezobrazno rekla: 'Na vrijeme je sve napravljeno, prijava stoji u e-Građani kao što i sami vidite, ne odlazim odavde dok ne nađemo način da iskoristim svoje demokratsko pravo', dvije minute poslije pronašli su moje ime na listi", jedna je od poruka koje je podijelila.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

"Ljudi, nema odustajanja!!!! Ovo je doslovno krađa glasova. Ljudi, izađite na birališta. Imamo samo još tri sata", poručila im je Severina.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

Severina je aktivno pratila i javljala se tijekom dana izbora pa je u pričama dijelila i objave s Instagram stranice naziva Grof Drakula koje su bile vezano za to.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 6 +30 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene