Davne 1990.

Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina i Danijela Martinović Severina - 3 Severina - 2 Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina 2005. godine - 3 Severina 2005. godine - 5 Severina 2005. godine - 1 Severina - 12 Severina - 8 +19 Severina - 3 Galerija

Pjevačica Severina već desetljećima svojom ljepotom osvaja regiju, a evo kako je izgledala 1990. godine kad je osvanula i na naslovnici domaćeg magazina.

Naša pjevačica Severina poznata je kao jedna od najljepših žena u regiji, a svi ju oduvijek znamo kao zgodnu brinetu punih usana i istaknutih jagodica na obrazima.

No, malo tko se sjeća kako je Seve izgledala na samim počecima svoje bogate karijere.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

Daleke 1990. godine Severina Vučković nastupila je na Zagrebačkom festivalu na kojem je s pjesmom ''Sklopi oči dok muzika svira'' osvojila prvo mjesto. Iste godine Splićanka je postala i voditeljica emisije ''Top cut'' koju je vodila godinu dana nakon čega je otišla na prvu turneju po Australiji.

U to vrijeme, osvanula je i na svojoj prvoj naslovnici tadašnjeg magazina ''Vikend'', u izdanju od 7. prosinca 1990. godine.

Tad 18-godišnja Severina pozirala je u trapericama, zelenoj majici i smeđoj jakni, a fotografiju je zabilježio Vojko Bašić.

Kako je tada izgledala, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Nedugo zatim, objavila je i album ''Severina''.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

Podsjetimo, Severina je posljednjih tjedana u fokusu javnosti zbog borbe za skrbništvo nad svojim sinom. A potom je sudjelovala i u Noćnom maršu za žene gdje je predvodila povorku za prava žena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice Nemo - 2 Nemo - 1 Baby Lasagna u Madridu +25 Baby Lasagna u Madridu Celebrity Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu, stanje na kladionicama naglo se promijenilo!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 8 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 5 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 4 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 7 +24 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 6 Celebrity Bivša tenisačica muškarca svog života upoznala je na ulici, ovo je njihova priča: ''Bilo mi je dosadno i odlučila sam prošetati...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene