Radnja kao stvorena za film

Bivša tenisačica muškarca svog života upoznala je na ulici, ovo je njihova priča: ''Bilo mi je dosadno i odlučila sam prošetati...''

Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 1 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 8 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 5 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 4 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 7 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 6 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 2 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 3 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 9 Garbiñe Muguruza - 4 Garbiñe Muguruza - 2 +18 Garbiñe Muguruza - 1 Galerija

Španjolska tenisačica venecuelanskog porijekla Garbiñe Muguruza ljubav svog života upoznala je sasvim slučajno, a uskoro planiraju i vjenčanje.

Garbiñe Muguruza poznato je ime u teniskom svijetu, a nakon uspješne karijere ova španjolska tenisačica venecuelanskog porijekla medijske stupce počela je puniti zbog svog ljubavnog života.

Prošle godine pročulo se kako se udaje za Arthura Borgesa kojeg je upoznala na sasvim slučajno, na ulicama New Yorka.

"Moj hotel je bio vrlo blizu Central parka, a pošto mi je bilo dosadno odlučila sam izaći i prošetati. Dok sam šetala, naišla sam na njega, poželio mi je sreću na US openu i ja sam odmah pomislila koliko je zgodan. Privuklo me i to što nije iz svijeta tenisa", otkrila je Muguruza jednom za španjolski list "Ola".

Arthur je u to vrijeme radio kao model za Tom Ford marku, a u New Yorku su nastavili da se potpuno slučajno sreću u parkovima te je postalo sasvim jasno da ih je sudbina spojila.

Muguruza je u intervjuu ispričala i kako je izgledala prosidba u španjolskoj Marbelli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GАЯВIÑE МUGUЯUΖΑ (@garbimuguruza)

"Bilo je nešto čudno. Razmišljala sam o nečem drugom i on me odjednom zaprosio, tad sam počela plakati. Nisam znala kako reagirati. Rekla sam "da" usred suza, bilo je vrlo romantično", ispričala je.

Njihove zaruke na Instagramu je obilježila uz fotografiju i opis: "Imao si me odmah nakon ''Zdravo". No, datum vjenčanja još nisu otkrili. 

Pogledaji ovo Garbiñe Muguruza - 7 Celebrity Njihova priča pravi je dokaz da se ljubav može dogoditi na prvi pogled: ''Ja sam šetala i on mi je prišao te rekao...''

Arthur Borges rođen je u Španjolskoj, a većinu života proveo je u Finskoj.

''On je mješanac, poput mene. Ja sam pola Venecuelanka, pola Španjolka, tako da se razumijemo. Dijelimo taj osjećaj da smo građani svijeta'', rekla je svojevremeno tenisačica.

Inače, Muguruza je dvostruka Grand Slam šampionka i nekada najbolja tenisačica svijeta, ali među stručnjacima, analitičarima i fanovima poznata je po fenomenu ''može da dobije svakog i izgubi od svakog".

Osvojila je Roland Garros 2016. godine pobijedivši Serenu Williams, naredne godine osvojila je Wimbledon kad je pobijedila Sereninu stariju sestru Venus i postala najbolja na svijetu. U karijeri je osvojila deset trofeja, a trenutno odmara od tenisa te je otkrila da se ne namjerava vratiti profesionalnom igranju jer želi vratiti vrijeme s prijateljima i obitelji koje joj je igranje tenisa oduzelo.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa Gene Hackman i Betsy Arakawa +13 Gene Hackman i Betsy Arakawa Nekad i sad Legendarni glumac snimljen sa suprugom prvi put nakon više od 20 godina, ni njega nismo vidjeli baš dugo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Severina Josipa i Ivan Perišić +21 Danijela Dvornik Celebrity Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene