divna vijest

Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Severina Severina Nel Pavletic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina i mama Ana Severina - 1 Severina - 7 Severina - 8 Severina Severina Severina +19 Severina - 14 Galerija

Splitski Županijski sud ponovio je svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su Severina i Milan Popović dužni roditeljsku skrb 12-godišnjeg sina obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.

Dvadesetak dana nakon što je odjeknula vijest da je Vrhovni sud prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, došlo je do obrata u cijeloj priči, piše Slobodna Dalmacija.

Sve nam je potvrdila i Severinina PR-ica Vedrana Vasić. 

Splitski Županijski sud je na svojoj sjednici održanoj 6. veljače i ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.

Prema rješenju tročlanog vijeća sastavljenog od splitskih sutkinja, u čijem je posjedu Jutarnji list, ponovno je odlučeno da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.

''Ovaj sud smatra da je u najboljem interesu djeteta da naizmjenično provodi vrijeme s ocem i s majkom, bez obzira na njegovo posebnoj skrbnici izraženo mišljenje, kako bi ipak volio živjeti s majkom. Međutim, na isključivom mišljenju djeteta ovaj sud nije utemeljio svoju odluku, jer je isti u konfliktu lojalnosti, već je odluka donesena temeljem rezultata cjelokupno provedenog postupka - stoji u rješenju.

Žalbeni sud je zaključio i da Popović nije dokazao da Severina zanemaruje dijete i da bi bila nekompetentan roditelj.

Severina je kroz posljednje vrijeme prolazila kroz nimalo lak period nakon odluke Vrhovnog suda prema kojoj se skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandrom vraća njegovu ocu Milanu Popoviću, zbog čega je dobivala podršku sa svih strana.

Inače, Severina ima i dodatan razlog za slavlje, a to je 12. rođendan njezina sina koji mu je čestitala i putem svog facebook profila, baš kao i svom menadžeru Tomici Petroviću koji je rođendan na isti dan. 

"Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla - "Nemojte me buditi". U 21:05h probudio me doktor i rekao - "Severina, vrime je, idemo u rađaonu". U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice… "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno". U 23:05h se rodio najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsretnija žena na svijetu. Sretan rođendan, sine... i tebi, hani.", napisala je Severina u emotivnoj objavi. 

  1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 26 +21 Aleksandra Prijović - 25 Clubzone Prijović nastavlja obarati rekorde: U samo dva dana najavila je i treći koncert u Rijeci, a u Varaždinu drugi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene