Mladi par!

Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 1 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 21 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 19 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 18 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 13 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 11 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 9 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 5 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 4 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 16 +25 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 15 Galerija

Tomislav Marić ToMa pozirao je sa suprugom koju rijetko vidimo, zajedno su već osam godina, a upoznao ju je u crkvi.

Tomislav Marić ToMa javnosti se proteklih nekoliko tjedana pobliže predstavio u showu Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj mladi glazbenik već je stao i pred oltar sa svojom partnericom Marinom koja se ne voli previše isticati u javnosti.

Sa svojim suprugom ovog je tjedna prisustvovao rođendanskoj zabavi časopisa Gloria, a par je pozirao u skladnim outfitima crne boje. Njihovu fotografiju pjevač je podijelio na Instagramu.

Pogledaji ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 Celebrity Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

Prije nekoliko mjeseci, za naš portal ToMa je ispričao i kako ju je upoznao.

"Marinu sam upoznao u crkvenom zboru u Splitu. Mi smo dokaz kako se u životu nekad stvarno znaju dogoditi neke čudne slučajnosti. Možda čak nisu niti slučajnosti. Ja sam iz Žepča, ona iz Trogira. Međutim, prvi put kad je došla upoznati moje roditelje je upoznala i moju baku. Ona je zapravo glavni akter ove priče. Kroz razgovor se ispostavilo da je nekad davno, prije šezdesetak godina frcnula koja iskra između moje bake i Marininog djeda. Naravno od iskrica ništa kasnije nije bilo. Ali, sudbina je tu zaista odradila svoje pa volim reći kako su te iskrice malo sačekale dok se Marina i ja nismo upoznali", rekao nam je Tomislav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗧𝗢𝗠𝗔 (@to.ma.official)

Jasno je rekao i da mu je supruga najveća podrška.

"Kratko i jasno - jest. Nije jednostavno udarati na sto strana istovremeno. Ona to razumije, podržava i pomaže i na tome sam joj neizmjerno zahvalan", rekao je ToMa.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Celebrity Što će u Žepču reći kada svojeg sugrađana vide ovakvog? "Poslali smo ga u Zagreb, bio je normalan..."

Marina se isto bavi glazbom, a po struci je glazbena pedagoginja.

Zajedno su od njegove 18. godine, a 2021. stali su i pred oltar. Prvi put kod matičara u srpnju, a potom i u crkvi krajem kolovoza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Marić (@marina_a_maric)

Marina je glumila i u njegovom spotu za pjesmu ''Vrijeme je'' prije tri godine.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Podsjetimo, u hit-showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ToMa otpočetka oduševljava svojim transformacijama, a dosad je utjelovio Tomu Zdravkovića, Hiljsona Mandelu, Ninu Badrić, Albinu, Imagine Dragonse, Meghan Trainor i Vesnu Pisarović.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 +30 Megan Fox - 4 Celebrity Tiha patnja brojnih muškaraca fotkala se bez trunke šminke, ni vjerni fanovi nisu je prepoznali: ''Tko je ovo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene