supruga je već navikla

Što će u Žepču reći kada svojeg sugrađana vide ovakvog? "Poslali smo ga u Zagreb, bio je normalan..."

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Enis Bešlagić i Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP +27 Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Galerija

Tomislav Marić ToMa se u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Meghan Trainor.

Nakon što je kao pjevač Imagine Dragonsa Dan Reynolds ostvario prvu pobjedu u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Tomislav Marić ToMa u šestoj emisiji transformirao se u Meghan Trainor.

"Čekali smo dugih pet tjedana na to. Proslavio sam kao Toma Zdravković, ali ne u kafani. Supruga je zadovoljna", rekao je prije nastupa ToMa, kojemu je ovo treća transformacija u ženu.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Na kojeg vas stripovskog junaka podsjeća ova muževna Albina? Neki su primijetili i sličnost s likom iz "Gospodara prstenova"!

"Ima posla. Ima dosta posla. Nemojte se ljutit ako ne bude dobro", dodao je.

ToMa je izveo Meghaninu pjesmu "Made You Look", a na kraju nastupa slučajno je udario jednu od plesačica, kojoj se odmah zatim i ispričao.

"Toliko slatkoće. Je li moguće da možemo imati jedan toliko slatki, ali i ogroman slatkiš na ovoj bini? Što da ja tebi sad kažem, a da se ne raznježim i ne raspekmezim. Nevjerojatno, ali dobio si tu njezinu slatkoću. Ne vjerujem uopće što izgovaram, ali zaista to mislim. Danas si jednostavno presladak, nisi otišao u karikaturu, što je nemoguće, ali nisi. Fenomenalan si", pohvalila ga je Minea.

Pogledaji ovo Tomislav Toma Marić - 1 Celebrity Kamo je nestao naš crni, visoki glazbenik? Ovakvoj snazi nije odoljela ni Minea: "Ja ću te sad samo gledati"

"Od osmijeha, do tvoje energije, sve je bilo top večeras. Ti si iz emisije u emisiju sve bolji i bolji, no ono što mene zanima i jako bih volio vidjeti, je što bi tvoja žena rekla da joj ovakav dođeš doma?" upitao ga je Mario Roth.

"Ja doma imam zelene štikle 47 broj, koje su mi služile da vježbam, tako da mislim da ne bi bio problem da se ovakav pojavim", odgovorio mu je ToMa

"Uglavnom izgledaš mi kao lutkica iz Trsta i kao neka teta na trapezu", zaključio je Roth.

"Žena bi otvorila vrata i rekla bi - eno ona tvoja bivša", našalio se Enis Bešlagić pa je nastavio: "Meni je drago da će u Žepču svi biti oduševljeni kad ga vide, reći će - poslali smo ga u Zagreb, bio je normalan, ali jako talentiran. Što da kažem, a da se ne uvrijediš? Stvarno si izgledao kretenski i što je najbolje ti si sebe pronašao, te pjesme ti leže."

Pogledaji ovo Tomislav Marić - 6 inMagazin Zvijezda našeg hit-showa iskreno o vjeri koja mu je jako važna: ''Suprugu sam upoznao u crkvenom zboru, tamo smo se povezali...''

"Ovo sve, o tvojoj glumstvenosti, o tvojoj moći imitacije, o muzikalnosti, što mi je i dalje nedokučivo koliko ti sa svojim glasom možeš naći nekih prekrasnih raznolikosti i u svima njima zvučiš kao da je to tvoj glas, to je meni strašno", komentirao je Goran Navojec.

"Enise, hvala ti što me nisi preoblikovao u Mega Trainor", poručio je ToMa prije nego što je napustio pozornicu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' - 1 Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +20 Gedeon Burkhard Celebrity Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene