Urnebesni komentari

Na kojeg vas stripovskog junaka podsjeća ova muževna Albina? Neki su primijetili i sličnost s likom iz "Gospodara prstenova"!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Minea i Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Minea i Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Mario Roth i Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Mario Roth, Enis Bešlagić i Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP +27 Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Galerija

Tomislav Marić ToMa u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u Albinu.

Pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić ToMa u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobio je zadatak transformirati se u Albinu, nakon što je u prethodnoj emisiji kao Nina Badrić završio na zadnjem mjestu.

"Zaboljelo me jedino što mi je Minea rekla dati 12 bodova, a dala mi je 4", komentirao je ToMa prije nastupa.

Pogledaji ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić Celebrity Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

Kako bi što bolje utjelovio Albinu, Tomislav je na svoja 193 centimetra morao obuti i štikle.

"47 broj, malo strašno to izgleda", rekao je i pokazao svoje štikle.

Voditelja Igora Mešina zanimalo je i ima li ToMa ambiciju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

"Pa, ne bih to nazvao ambicijom, ali zašto ne. Ali ne bih htio to forsirati, ako bude koja pjesma koja baš ima smisla, onda da", priznao je pa se zaputio na pozornicu.

Tomislav je izveo Albininu pjesmu "Tick-Tock", s kojom je ona predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2021. godine.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa, TLZP - 7 Celebrity Zbog ovog nastupa Martina Tomčić izravno se obratila mami našeg popularnog repera: "Morat ćemo porazgovarati!"

"Prije svega, ti si muškarac, i to kakav muškarac i zaista treba ući u nježnu, lijepu, krhku Albinu, koja je u svoj nastup donijela puno ženstvenosti. Ti, naravno, nisi imao tu ženstvenost, ali si bio toliko predivan da ja apsolutno zanemarujem sve drugo", komentirala je Minea.

"Imamo osjećaj da su maske sve bolje i bolje. A ako ti je teško pjevati kad te dižu, zašto te onda dižu?" pitao se Enis Bešlagić, kojeg je ToMa u ovom izdanju više podsjetio na Gandalfa iz "Gospodara prstenova" nego na Albinu.

Pogledaji ovo Toma Marić Celebrity Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

"Ja moram pohvaliti što matricu nisu spuštali, išla je iz originala, pjevao si cijelu pjesmu u falsetu, a muškom vokalu nije lako pjevati u ženskoj intonaciji, pa vas molim jedan veliki pljesak. Dok si nastupao, Goran mi je rekao da je takve tajice nosio na tjelesnom. Jako je teško pjevati i plesati, pogotovo u štiklama. Mene si zabavio, a siguran sam i gledatelje", rekao mu je Mario Roth.

"Vidjeli smo večeras da se pjevači nehotice pretvore u glumce, glumci se pretvore u pjevače, ali ovo je prvi put u osam sezona da je netko došao kao junak iz stripova. Dakle, ovo je fantastični Veliki Blek. Bio si fantastičan i, molim te, daj mi taj triko", sve je nasmijao Goran Navojec.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP +34 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Celebrity Nitko iz žirija nije mogao vjerovati što im se događa pred očima, Navojec se naježio, a Minea je odjurila na pozornicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP +25 Rođendan Alena Bičevića u TLZP Celebrity Dvostruko slavlje u našem popularnom showu, pobjednik nije ni slutio kakvo mu se iznenađenje još sprema!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene