Naša glumica

Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

Dalibor Matanić i Helena Minić - 1 Dalibor Matanić i Helena Minić - 1 Bruno Konjevic / CROPIX 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +14 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Galerija

Redatelj Dalibor Matanić u braku je s glumicom Helenom Minić, a njihova ljubav sad je došla pred oči javnosti nakon zadnjih optužbi protiv redatelja.

Ovih dana o redatelju Daliboru Mataniću u javnost su izišli detalji koji su mnoge šokirali.

Javno je priznao da je seksualno uznemiravao kolegice, a nakon što je u jednom danu razapet u medijima, nestao je s društvenih mreža.

Osim samog Matanića, mnogima je sada u očima javnosti i njegova obitelj.

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Prošle godine Matanić se predstavljao kao aktivist u borbi protiv nasilja nad ženama, ovako je tada govorio: ''Ne smijemo niti jedne sekunde šutjeti i dopustiti da itko opravdava nasilje''

Redatelj je 10 godina u braku s glumicom Helenom Minić. Zaljubili su se radeći na predstavi "Thelma & Louise", a nakon samo šest mjeseci veze stali su pred oltar. Vjenčali su se 6. prosinca 2014. godine u crkvi sv. Foške blizu Vodnjana.

U braku su dobili i troje djece, Lolu, Maxa i Nea.

''Moj primjer i ta ljubav koja mi se dogodila s njim pokazala mi je da ne postoje granice, ni svemir nije granica svega toga i za takvu ljubav spremna sam učiniti apsolutno sve. Ja sam u ovom trenutku isključivo kod kuće, radim nešto svoje, ali prvenstveno više vremena provodim kod kuće, što je normalno jer su djeca mala i trebaju majku, jednog roditelja, a suprug trenutačno radi. Mislim da je okej da smo barem jedan dio dana svatko na svojoj trasi'', rekla je svojevremeno Helena o njihovu braku.

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Burne reakcije poslije istine koja je o Daliboru Mataniću izašla na vidjelo: "On mora u zatvor, to je sve što se mora komentirati..."

Posljednji put u javnosti su zajedno bili u veljači ove godine na dodjeli Zlatnog studija, a bili su sretni i skladni te nitko nije mogao ni predvidjeti da će ih zateći ovakav skandal.

Prije tri godine u razgovoru za IN magazin Helena je stala u obranu kolegice Milene Radulović te priznala kako je i sama na početku karijere bila žrtva zlostavljanja.

''Kad se počelo govoriti o svemu tome, moram priznati da sam ušla u neki veliki sram, a zapravo sam bila najviše ljuta na samu sebe zato što se nisam znala drukčije postaviti, drukčije izboriti pod cijenu nebavljenja više nikada svojom profesijom, zauzeti se za sebe. Skidam kapu svakoj ženi koja je u ovom trenutku uspjela izići sa svojom pričom van'', poručila je tada Helena Minić Matanić.

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Ida Prester objavila naslovnicu s Matanićem kojom su se zalagali za borbu protiv nasilja nad ženama: "Uvijek je najglasnije osuđivao seksualne predatore..."

Povijest se sada ponovila te su svoju priču sada iznijele žene koje su godinama o Matanićevu uznemiravanju šutjele.

Nakon skandala koji je nastao Matanić je u ožujku ostao bez posla na velikoj europskoj seriji, kampanje za jedan ženski časopis te predizbornog angažmana za vodeću hrvatsku političku stranku, a sve nakon što su do njegovih producenata došle priče žena koje je seksualno uznemiravao.

Na Facebooku je objavio javno priznanje i ispriku, ali je potom svoje društvene mreže obrisao.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović +20 Melina i Haris Džinović - 4 Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 +23 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea optočena biserima najavila novu epizodu našeg showa, zanosne noge u minici bile su u prvom planu: ''Extra si!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene