Prije 12 godina

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Danijel Soldo/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 1 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Haris i Melina Džinović - 2 +14 Haris i Melina Džinović - 1 Galerija

Haris Džinović i Melina Džinović razveli su se nakon dva desetljeća, a evo kako je izgledalo njihovo vjenčanje na luksuznoj jahti prije 12 godina.

Haris i Melina Džinović emotivnu su vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu.

U bračne vode stupili su 12 godina kasnije, 2014. godine, a njihovo vjenčanje jedno je od najpamtljivijih u regiji.

Kako je Melina kasnije ispričala, sve se odigralo na inicijativu njene kume Slavice Ecclestone, bivše supruge vlasnika ''Formule 1'', Bernieja Ecclestonea.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

Naime, Slavica je rekla Melini kako će ih ona vjenčati na zajedničkom ljetovanju koje su već bili isplanirali, te je sve i organizirala, a vjenčanje je održano u Dubrovniku na jahti ''Maltese Falcon'' koja spada u najluksuznije na svijetu.

Harisov kum bio je Philip Zepter, njegov dugogodišnji prijatelj, a posebno značajno za mladence bilo je to što su ceremoniji prisustvovala i njihova djeca, piše Blic.

Pogledaji ovo Melina Džinović Celebrity Sestra Meline Džinović prava je bomba! Zanosna je brineta, udana je za moćnika, a u javnosti je fotografirana samo jednom

Melina je, kako je rekla, vjenčanicu odabrala spontano, odlučivši da to bude haljina koju je ona kreirala, iz kolekcije 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Iako je vjenčanje održano u tajnosti i daleko od očiju javnosti, fotografije se mogu pronaći na društvenim mrežama, a Melina je za svoj izgled tada dobila brojne komplimente.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović osvanule u srpskim medijima, bivša supruga pjevača hvalila se utegnutim tijelom u badiću!

Na fotografiji u nastavku Melina je Harisu stavljala prsten, a sve fotografije podijelila je upravo ona prije nekoliko godina na svom poslovnom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

No, bračnoj idili došao je kraj, a prije nekoliko dana i službeno su se rastali.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 +23 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea optočena biserima najavila novu epizodu našeg showa, zanosne noge u minici bile su u prvom planu: ''Extra si!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 10 Željko i Ružica Bebek - 8 Željko i Ružica Bebek - 9 Željko i Ružica Bebek - 7 +25 Željko i Ružica Bebek - 6 Celebrity Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene