vješto se skriva

Sestra Meline Džinović prava je bomba! Zanosna je brineta, udana je za moćnika, a u javnosti je fotografirana samo jednom

Melina Džinović Melina Džinović Antonio Ahel/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 2 +12 Haris Džinović - 1 Galerija

Melina Džinović proteklih je tjedana u centru pozornosti zbog rastave s Harisom Džinovićem, a evo kako izgleda njena sestra Emina.

Haris Džinović rastao se od lijepe Meline Džinović, a ona je svoj privatan život uvijek vješto skrivala.

Osim o braku s Harisom, o Melini se ništa drugo ne zna, ali poznato je da ima jednako lijepu sestru koja se zove Emina.

Kako pišu srpski mediji, Melinina sestra godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćerkom, a muž joj je jedan od najuglednijih istanbulskih poduzetnika.

Emina je zanosna brineta, koja baš kao i Melina ima ukusa za modu, a posljednji put u javnosti su zajedno viđene na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine.

Njihovu fotografiju pogledajte OVDJE.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. No, njihovoj ljubavi došao je kraj te su se prije nekoliko dana i službeno rastali.

Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana, a Haris je otkrio da Melina sa sinom ne razgovara već neko vrijeme.

Prije nekoliko dana u njihovom domu izbio je i pravi skandal. Naime, Melina je stigla u kuću u kojoj su živjeli nakon čega je Haris pozvao policiju. Melina je izjavila da je Haris maltretira, a policija je zatim privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao u kući, iako za njega ima dozvolu, nakon čega je pjevača sin Kan odvezao u policijsku postaju gdje se zadržao satima.

Fotoreporteri Blica snimili su Kana ispred policijske postaje, kao i Melinu koja je autom projurila kraj sina i nije mu se javila.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Ajfon - 2 Tijana Ajfon - 3 Tijana Ajfon - 4 Tijana Ajfon - 5 +13 Tijana Ajfon - 6 Celebrity Srpska starleta ponosno je istaknula raskošan rezultat brojnih estetskih operacija, regija ju zna po upečatljivom nadimku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene