ovo je baš drastična promjena!

Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

Alen Bičević Alen Bičević Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 Alen Bičević - 8 Alen Bičević - 5 Alen Bičević - 6 Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 4 Alen Bičević - 9 +26 Alen Bičević - 6 Galerija

Kandidat showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Alen Bičević pokazao je koliko se promijenio u sedam godina, mnogi ga na starim fotografijama ne bi prepoznali.

Alen Bičević, jedan je od kandidata u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio drastičnu fizičku promjenu.

Pogledaji ovo Alen Bičević - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

U posljednjih sedam godina Alen se jako promijenio, a na svoj račun sad se i sam našalio te podijelio dvije fotografije za usporedbu, jednu iz 2017. i jednu iz 2024.

''Moje lice izgleda nepoznato'', napisao je kratko.

Biste li ga vi prepoznali na starim fotografijama?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Na fotografiji je odmah vidljivo da je Bičević smršavio, ali i da danas više nema takvu frizuru.

Pogledaji ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 inMagazin Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Alen se od sedme godine bavi pjevanjem, već je godinama na domaćoj glazbenoj sceni, ranije se već natjecao u pjevačkom showu, a otkada je u grupi Joy pjeva i na vjenčanjima.

"Često se dogodi da fulam mladencima ime. To je onako regularno, na to su već svi navikli, a sada je li bilo nekih neugodnih situacija, pa nije bilo… Zbilja se ne mogu sjetiti da bi nešto izdvojio, da je bilo grozno… Mislim, znaju oni kad nas kapare da će to biti dobra katastrofa", našalio se.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP Celebrity Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Ove sezone sudjeluje i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje je dosad publiku i žiri oduševio nevjerojatnim transformacijama u Gabi Novak, Matu Bulića, Tonyja Cetinskog, Britney Spears i Aleksandru Prijović.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 +18 Melina i Haris Džinović - 2 Celebrity Nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović osvanule u srpskim medijima, bivša supruga pjevača hvalila se utegnutim tijelom u badiću!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Segel - 22 Jason Segel - 9 Jason Segel i Kayla Radomski Jason Segel - 23 +20 Jason Segel - 2 Nekad i sad Sjećate se Marshalla iz hit-sitcoma? Od ove njegove uloge prošlo je 10 godina, bome se isklesao i pomladio od tada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene