"Pa što je ovo?!"

Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević - 5 Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 4 Alen Bičević - 1 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 10 Alen Bičević - 11 Alen Bičević - 9 Alen Bičević - 8 Alen Bičević - 7 +5 Alen Bičević - 6 Galerija

Alen Bičević se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u Britney Spears.

Pjevač i pobjednik prošle epizode showa Tvoje lice zvuči poznato Alen Bičević u petoj se emisiji transformirao u bivšu pop-princezu Britney Spears.

"Nije baš da sam pratio Britney, odrastaš i znaš za nju, slušaš htio, ne htio. Nisam znao da ju čekam, dok ju nisam dobio", rekao je Alen uoči nastupa i dodao da se inače kao konkurencije u emisiji najviše boji Marije Kolb i Antonije Dore Pleško koje mu pušu za vratom.

Pogledaji ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 30 Celebrity Ne prestaju reakcije na transformaciju koja je sve ostavila u čudu: "Najbolja točka otkad postoji ova emisija!"

"Bravooo! Pa što je ovo?! Ovaj čovjek nije normalan", uzviknula je Minea nakon pjesme "Womanizer" koju je Alen otpjevao.

"Bolji od Maje! Zaista je fascinantno kako ti iz uloge u ulogu ostvaruješ da se čovjek pita gdje je kraj tvog talenta i nadam se da si zahvalan na tom tvom daru. Da tebe nema ovaj show ne bi bio takav kakav je", pohvalio ga je Enis Bešlagić.

"Alene, ti čega god se dotakneš, pretvaraš u zlato. Dosad nisi imao niti jednu lošu transformaciju i to nam govori koliko uživaš u ovome i koliko si beskrajno talentiran", zaključio je Mario Roth.

Pogledaji ovo Rođendan Alena Bičevića u TLZP Celebrity Dvostruko slavlje u našem popularnom showu, pobjednik nije ni slutio kakvo mu se iznenađenje još sprema!

"Alene, svaki put iznenadiš sve više, ti si čudo", rekla mu je Minea.

"Sviđa mi se najviše to kako si ulovio neukrotivost njenog pokreta i jednu neutaživu čežnju u njezinom glasu, nadam se i jedva čekam vidjeti tvoju sljedeću preobrazbu", poručio mu je Goran Navojec.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 4 Marija Kolb - 5 Marija Kolb - 6 Marija Kolb - 7 +24 Marija Kolb - 2 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +35 Renata Končić Minea - 1 Celebrity Minea je u mrežastoj kreaciji bez konkurencije zablistala u hit-showu, a ovaj put ima i malo drugačiju frizuru

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene