A sve zbog Malume!

Pogledajte što je to Mešin zamolio Navojca da napravi prije nego što počne govoriti: "Izgledaš kao da ćeš..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 3 Marija Kolb - 2 Marija Kolb - 7 Marija Kolb - 6 Marija Kolb i Mario Roth Goran Navojec Marija Kolb - 1 Marija Kolb - 17 Marija Kolb - 16 Marija Kolb - 15 +13 Marija Kolb - 14 Galerija

Marija Kolb je u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" postala Maluma, za kojeg nikad prije nije čula.

Glumica Marija Kolb dobila je zadatak transformirati se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" u Malumu, pjevača za kojeg prije toga nije uopće znala tko je.

"Prije ovog nisam čula za njega, nije to moj đir i to je jedna velika nepoznanica. Ali pripremila sam se, čovjek je nizak, ima duet sa Shakirom... Nisam znala uopće da postoji. Išla sam stih po stih da mi se dikcija ulovi. Svi se referiraju na njegov izgled, ali ne bih znala, nije moj tip, haha. Vokalno nije prezahtjevan, ali pokušat ću dobiti mušku boju u glasu", najavila je Marija prije nastupa.

Pogledaji ovo Marija Kolb Celebrity Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

"Toliko energije, toliko svega!", komentirala je Minea nakon Marijina nastupa.

"Ti si toliko talentirana, da me ostavljaš bez riječi iz emisije u emisiju", rekao joj je Mario, a ona mu u znak zahvale poklonila krunicu koju je nosila oko vrata, Goranu Navojcu je potom poklonila naočale, Enisu jaknu, a Minei poljubac.

"Sad kad je prišla, čak si i zgodan", dodala je Minea.

"Ja ti moram čestitati na tekstu koji si naučila jer ja kada sam imao neke od transformacija u latino glazbenike ili glazbenice, bilo mi je teško. Stoga sve čestitke, pokazala si da si i jako dobar poliglot", pohvalio ju je Mario Roth.

"Mislim da je hrvatska scena bogatija za tvoje ime i prezime, mislim da ćeš svoje mjesto pod ovim suncem tek pronaći", zaključio je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Marija Kolb Celebrity Naša glumica u jednom od najvećih životnih izazova: ''Nisam se dosad susretala s ovim''

A onda je na red za komentiranje došao Goran Navojec, kojeg je Igor Mešin morao zamoliti jednu stvar: "Gorane, ja te molim da skineš prvo naočale jer izgledaš kao da ćeš govoriti najmanje tri sata".

"Kao otac druga Tita!", dodao je Enis.

"Ja mogu možda to sažeti u sat i pol ako mi dozvolite... Moje kolege te stavljaju u budućnost, ali tvoje vrijeme je došlo. Mogu ti samo reći hvala, bila si perfektna, i u tijelu i u duhu", zaključio je Goran, nakon što je poslušao Igora i skinuo si naočale. 

Ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup.

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene