''tad sam imala 18 godina...''

Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb Marija Kolb Marija Kolb Marija Kolb Marija Kolb - 14 Marija Kolb - 13 Marija Kolb - 12 Marija Kolb - 11 Marija Kolb - 9 Marija Kolb - 8 +15 Marija Kolb - 7 Galerija

Glumica Marija Kolb zaljubljena je u svoj posao, a koji će joj vrlo vjerojatno pomoći u transformacijama showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem ju gledamo kao jednu od kandidatkinja.

Prva transformacija u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' koju je Marija Kolb dobila je ona u kolumbijsku pjevačicu Shakiru.

"Ja se bavim kazališnom umjetnošću i to u je principu neka moja glavna strast, ljubav koju imam i za što živim. Ništa mi nije važno kao što je moj posao, koji to nije. Čak ni ljubav", priznala je Marija.

Pogledaji ovo Mia Negovetić Celebrity Iz slatke djevojčice odrasla je u prekrasnu mladu ženu: ''Taj trenutak je potvrdio da se time želim baviti u budućnosti''

"Svoje djetinjstvo bih opisala kao preopterećno obvezama, tata i deda su bili jako disciplinirani i gurali me u fizičke aktivnosti, tako da sam ja šest godina morala preplivat Savu. I moje djetinjstvo kao slobodno nije postojalo, ali sam ja to sve kasnije nadoknadila. Budući da sam izgubila majku sa 18 godina nekako su žene koje su me okruživale dale mi tu polumajčinsku, polufrendli podršku. Gubitak majke gledam tako da je nekako osjećam oko sebe. Na svoj rođendan imam ritual da joj pročitam neku pjesmu, poeziju, nešto lijepo napišem. Održavam redoviti odnos s majkom, koja me čuva kao anđeo, koja prati svaki moj korak i znam da je ponosna na mene", izjavila je Marija.

Pogledaji ovo Toma Marić Celebrity Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

Marija je sebe opisala kao veselu i zaigranu osobu, ali koja zna ponekad planuti, a ono što je sigurno je da je zapalila atmosferu u studiju.

"Ti si takva energija, senzualna, wow! Na momente sam mislila da si Shakira i sretna sam što si u ovakvoj energiji završila ovu emisiju", poručila joj je Minea.

"Što se tiče glasa i imitacije, fenomenalno! Divno, jako talentirana kolegica koja će, vjerujem, biti još bolja i bolja. Ovo je bio izazovan zadatak, za prvu emisiju fenomenalno", zaključio je Enis.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

"Prije svega imaš najljepše ime na svijetu. Vrhunska forma, pozadinski volumen izraženi, ti si bila praznik za moje oči. Ja dok sam te slušao, moj bubrežni kamenac je igrao fliper po jednjaku, cijelo vrijeme. Siguran sam da te gleda večeras jedna vrlo važma osoba, i sja kao najveća zvijezda za tebe i da je na tebe jako ponosna, ti znaš o kome se radi", rekao joj je Mario Roth.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u ružičastom izdanju oborila sve s nogu već u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, pogledajte haljinu u kojoj je sve očarala!

"Presretan sam što smo večeras imali 90% izvedbi bolje nego što su trebale biti, ponosan sam na vašu izvedbu kolegice i dobro je da te još neko vrijeme drže iza žice", našalio se Goran Navojec.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene