kad su bili zagrljeni!

Nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović osvanule u srpskim medijima, bivša supruga pjevača hvalila se utegnutim tijelom u badiću!

Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Tonci Plazibat/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 1 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 1 +12 Haris Džinović - 3 Galerija

Srpski mediji objavili su nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović, evo kako su izgledali zaljubljeni u dalekom Cannesu.

Vijest o razvodu braka Meline i Harisa Džinovića odjeknula je regijom, a tijekom vikenda legendarni pjevač u velikom intervjuu za Blic otkrio je niz detalja koji su javnosti bili nepoznati, kao i kako su njihova djeca podnijela razvod roditelja.

Iako se brojni još ne mire s činjenicom da se jedan od najpoznatijih parova regije razvodi, Blic je objavio nikad viđene fotografije Harisa i Melina iz dana kad su bili sretni.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović - 1 Celebrity Razvod braka Harisa Džinovića i supruge dobio epilog, lijepa Melina već ima novu ljubav?

Fotografije koje možete vidjeti OVDJE, nastale su u Cannesu gdje su jedno vrijeme i živjeli, a njihov fotošuting na plaži odradio je njima netko blizak. Haris je na fotografijama nosio crvene kupaće hlačice i crnu majicu te uvijek prepoznatljiv šešir, a lijepa Melina pokazala je vitku figuru u crvenom kupaćem kostimu u kojem je izgledala poput svjetskog modela.

Zagrljeni i prisni, sretno su se fotografirali, no u samo nekoliko godina ljubav je splasnula.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana, a Haris je otkrio da Melina sa sinom ne razgovara već neko vrijeme.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

Prije nekoliko dana u njihovom domu izbio je i pravi skandal. Naime, Melina je stigla u kuću u kojoj su živjeli nakon čega je Haris pozvao policiju. Melina je izjavila da je Haris maltretira, a policija je zatim privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao u kući, iako za njega ima dozvolu, nakon čega je pjevača sin Kan odvezao u policijsku postaju gdje se zadržao satima.

Fotoreporteri Blica snimili su Kana ispred policijske postaje, kao i Melinu koja je autom projurila kraj sina i nije mu se javila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 1 +25 Severina u Skoplju - 14 Celebrity Severina je Uskrs provela s dvije najvažnije osobe u njenom životu, svojom objavom dirnula je pratitelje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jadranka Kosor +26 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene