Gdje ima dima...

Razvod braka Harisa Džinovića i supruge dobio epilog, lijepa Melina već ima novu ljubav?

Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 1 Antonio Ahel/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 In Magazin: Haris Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 +12 Đina Džinović - 2 Galerija

Iako još neki nisu procesuirali vijest o razvodu Harisa i Meline Džinović, priča se da ona već ima novog muškarca u svom životu.

Vijest o razvodu Meline i Harisa Džinovića ne prestaje intrigirati javnost, a priča je sada dobila i novi epilog.

Naime, Haris je prije nekoliko dana otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a sada je poznato da ima novog partnera, piše srpski Blic.

Melina navodno već pola godine uživa u romansi s dvije godine starijim biznismenom.

''Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kog je stavila točku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu'', rekao je izvor.

''Njen novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude čista, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju'', rekao je izvor Blicu.

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Svima je već poznato tko je kći Harisa Džinovića, no evo kako izgleda njegov sin!

''Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa s novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju Beograda. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila'', zaključuje izvor.

Podsjetimo, Haris je nedavno u In magazinu progovorio o Melini.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", riječi su kojima je Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s Melinom.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Harisa Džinovića, jedna prostorija posebno je sve osvojila!

No, ovih dana pričalo se i da nije samo ona kriva za razlog, već da je i Haris imao aferu.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Ris - 1 Laura Ris - 2 Laura Ris - 3 Laura Ris - 4 +6 Laura Ris - 5 Celebrity Nova najzgodnija Hrvatica? Preko noći je dobila na tisuće pratitelja i mogla bi pomrsiti račune brojnim influencericama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene