ne odustaje

Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 +19 Bianca Censori - 4 Galerija

Kanye West opet se pobrinuo da njegova supruga Bianca Censori u izlasku privuče pažnju.

Američki reper Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori (29) ne prestaju izazivati kontroverze svojim ponašanjem tijekom izlazaka u javnosti.

Ovog tjedna snimljeni su ispred jednog trgovačkog centra u Los Angelesu, gdje je Bianca plijenila poglede u još jednom razgolićenom izdanju u nizu, no Kanye je očito smatrao da nije pokazala dovoljno gole kože, pa ju je pred paparazzima dodatno razodjenuo.

Pogledaji ovo Bianca Censori i Kanye West - 5 Celebrity Kad su svi mislili da ne može tužnije i sramotnije, ona je obukla ovo, a fotografi su sve zabilježili!

Naime, Bianca je nosila zelene tajice koje joj je Kanye tijekom izlaska spustio kako bi joj se vidio dio stražnjice, a sve je zabilježeno na fotografijama koje možete pogledati u našoj galeriji.

Biancino sljedeće izdanje dodatno je rasplamsalo glasine o reperovim skrivenim namjerama. Naime, jedan od vodećih britanskih PR gura Mark Borkowski nedavno je za Daily Mail objasnio kako Kanye zapravo iskorištava Biancu da bi kopirao strategiju promidžbe svoje bivše supruge Kim Kardashian, kako bi ona postala poznatija od nje.

Pogledaji ovo Kanye West i Bianca Censori Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

Tome u prilog ide i srebrni bikini u kojem je Bianca ovog tjedna prošetala s Kanyeom u zapadnom Hollywoodu i koji neodoljivo podsjeća na bikini Kiminog brenda SKIMS, koji je ona promovirala 2022. godine.

Što vi mislite?

Pokušava i Kanye od Biance napraviti novu i popularniju Kim?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Bianca je bikini kombinirala sa sićušnom suknjom, koja nije uspjela pokriti cijelu njezinu stražnjicu.

Pogledaji ovo Bianca Censori Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim, a prošle godine su u Italiji kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 5 Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton pomno je birala što će obući za izlazak s Williamom, evo kakvu je poruku poslala svojim izdanjem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 +25 Iva Jerković - 3 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene