Mlađa je od njega 34 godine

Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

Željko i Ružica Bebek - 2 Željko i Ružica Bebek - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 10 Željko i Ružica Bebek - 8 Željko i Ružica Bebek - 9 Željko i Ružica Bebek - 7 Željko i Ružica Bebek - 6 Željko i Ružica Bebek - 5 Željko i Ružica Bebek - 4 Željko i Ružica Bebek - 3 Željko i Ružica Bebek - 1 Željko Bebek i supruga Ružica - 1 +19 Željko Bebek i supruga Ružica - 2 Galerija

Željko Bebek i njegova supruga Ružica proslavili su 22. godine braka, za godišnjicu su otputovali na romantični izlet u Italiju.

Legendarni glazbenik Željko Bebek sa svojom suprugom Ružicom otputovao je u Rim, a bračni par tamo je proslavio 22 godine braka.

Zajedno su pozirali ispred fontane di Trevi, a pjevač se fotografijom pohvalio i na društvenim mrežama.

''Sretna nam 22., ljubavi'', napisao je Bebek u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Bebek (@zeljkobebek)

I supruga Ružica se na svom Instagramu pohvalila s nekoliko fotografija.

''Vatikan, Rim i naše 22'', napisala je ona.

Par je ostavio i lokot za sreću na za to predviđenom mjestu, a na njega su napisali ''*RŽB*''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruzica Bebek (@pahuljicabebek)

Željko je od Ružice stariji 34 godine i to je razlog zbog kojeg su mnogi u njih sumnjali.

''Mi smo u to ušli zato što osjećamo da možemo, da ćemo sigurno uspjeti naći suradnju i veliku ljubav. Nije bilo stroge kritike ali je kritika bila kroz to pitanje - kako vas dvoje? I sad nakon naših 25 godina koliko smo zajedno, naslovi u novinama su Željko Bebek i 34 godine mlađa supruga. Pa 25 godina sam s njim, nisam dva mjeseca pa da bude ono bombastično ''34 godine mlađa''. Meni su ti napisi s godinama zbilja bezveze. Toliko mlađa, pa što toliko mlađa - 25 godina sam s njim, to uopće nema veze, godine su samo broj'', ispričala je jednom Ružica za In magazin.

Pogledaji ovo In Magazin: Željko Bebek - 3 inMagazin Željko Bebek postao je prvi glazbenik na svijetu koji ima svoj kolač, osmislila ga je vrsna hrvatska slastičarka

Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

"Nekom se to desi jednom, nekom se ne desi nikad. Ja sam probao brak tri puta i iz treće je uspjelo. Pamtiš svaki datum, svaki termin susreta, vjenčanje, rođenje djece i onda ti dani kojih se sjećaš uvijek upotpunjuju tu ljepotu življenja. I zato sam ja najsretniji valjda muškarac na svijetu'', rekao je Željko.

Pogledaji ovo Zvonimir Bebek Celebrity Nasljednik naše glazbene legende izgleda kao prava rock zvijezda, a djevojke ga s razlogom obožavaju i obasipaju ljubavnim porukama!

Njihov je početak kao iz neke bajke. Naime, Željko i Ružica upoznali su se tako što ga je ona došla zamoliti za autogram na jednom njegovu koncertu. Zajedno imaju dvoje djece, sina Zvonimira, koji je nastavio tatinim stopama te svira gitaru u očevu bendu, i kćer Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Znate li tko je ova preslatka djevojčica? Često ju gledamo na malim ekranima, a sada je otkrila i tko su joj bitne figure s fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene