kakva tijela!

Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

Nicole Scherzinger i Thom Evans - 6 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 4 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger - 5 +20 Nicole Scherzinger - 2 Galerija

Pjevačica Nicole Scherzinger čestitala je svom zaručniku Thomu Evansu rođendan, podijelila je još nikad viđene zajedničke fotografije.

Pjevačica Nicole Scherzinger javila se na društvenim mrežama uz novu objavu za koju je imala poseban povod.

Njen zaručnik Thom Evans proslavio je 39. rođendan, a tim povodom lijepa Nicole podijelila je njihove nikad viđene zajedničke fotografije.

''Sretan rođendan, dušo. Znam da je dan kasnije, ali jučer smo bili previše zauzeti živjeti u trenutku. Hvala ti što si učinio boljom osobom iznutra nakon svih ovih godina. Puno te volim i nadam se da osjećaš koliko si voljen i poseban na ovaj dan i svaki dan'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Thom je Nicole zaprosio prošlo ljeto, a zajedno su već pet godina.

Nicole i Thom kao par su...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je sretne vijesti o zarukama podijelila na svom profilu na Instagramu. Objavila dvije fotografije s putovanja na Havaje gdje ju je zaručnik iznenadio s prstenom na plaži, a ona oduševljenje nije mogla sakriti.

Pogledaji ovo Nicole Scherzinger Celebrity S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Nicole i Thom koji je bio škotski ragbijaš i model upoznali su se 2019. godine kada je ragbijaš sudjelovao u ''The X Factor: Celebrity'' s bendom Try Star. Neko se vrijeme šuškalo o njihovom prekidu, ali su oboje potvrdili da su još uvijek u vezi.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

Pogledaji ovo Nicole Scherzinger Celebrity Pjevačica kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoju liniju bez mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 3 +24 Nives Ivanišević Nekad i sad Sjećate se kad je Nives Ivanišević glumila u domaćoj seriji? Bilo je to prije 15 godina, sad se prisjetila kako je tada izgledala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene