Kakvo tijelo!

Pjevačica kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoju liniju bez mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger - 2 Nicole Scherzinger - 3 +9 Nicole Scherzinger - 5 Galerija

Nicole Scherzinger nikada se ne libi pokazati svoju nevjerojatnu građu, a to je dokazala upravo novom objavom na svom Instagram profilu.

Pjevačica Nicole Scherzinger slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a svoje obožavatelje iznenadila je objavom iz Portugala.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Pozirala je na pješčanoj plaži u dvodijelnom crnom badiću koji je pokazao njezino bujno poprsje, ali i manekensku liniju. 

Njezina duga crna kosa bila je mokra od slane vode, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale. Nicole je veselo skakutala po pijesku dok se naslikavala za svoju društvenu mrežu te se na njezinom licu mogao vidjeti osmijeh od uha do uha.

Bez imalo šminke na licu, napisala je: "Zabavan dan", a njezini obožavatelji uputili su joj mnoštvo komplimenata:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

"Goriš", "Sijaš", "Dobrodošla natrag", "Wow", "Izgledaš nevjerojatno", "Posebna".

Nicole je izgledala dobro raspoložena jer se prošlog tjedna ponovno susrela sa svojim bivšim kolegom iz X Factora, Garyjem Barlowom.

Izgledala je bombastično na snimkama dok je u bijelom kratkom topiću pokazala bogato poprsje.

Svaki slobodni trenutak koristi za uživanje na plaži, a društvo joj uvijek čini prezgodni zaručnik Thom.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju talent showa u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

  1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ George, Kate Middleton, princeza Charlotte Princ William, princ George, Kate Middleton Princ George i Sophie Wessex Princ George +20 Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Celebrity Dan sprovoda kraljice Elizabete za princa Georgea nije bio nimalo lak, evo kako je podnio taj događaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene