Ljubav na prvi pogled

Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga zaljubljeniji su no ikad, a njihova priča počela je baš kao u filmu!

Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i supruga Ružica - 1 Željko Bebek i supruga Ružica - 2 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 8 Željko Bebek u Varaždinu - 7 Željko Bebek u Varaždinu - 12 Željko Bebek u Varaždinu - 13 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 1 Željko Bebek u Varaždinu - 5 Željko i Ružica Bebek - 3 Željko i Ružica Bebek - 2 +20 Željko Bebek - 4 Galerija

Željko Bebek i njegova supruga Ružica Bebek bili su jedni od poznatih koji su prisustvovali dodjeli nagrada te zaljubljeno pozirali na crvenom tepihu.

Željko Bebek i njegova supruga Ružica Bebek bili su jedni od brojnih poznatih koji su se okupili na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu, a jedan od naših najpoznatijih parova pozirali su kao zaljubljeni golupčići.

Pogledaj i ovo Željko i Ružica Bebek - 9 ljubav je i dalje jaka! Ružica i Željko Bebek upoznali su se kad je ona imala 18, a on 52, ali godine im nisu bile prepreka: ''Ona se rodila kad sam ja objavio pjesmu 'Bitanga i princeza'''

Željko Bebek sa svojim prepoznatljivim stilom, trapericama, košuljom i sunčanim naočalama nježno je grlio svoju suprugu oko struka koja je nosila najlonke s uzorcima te haljinu tamnije boje i crne čizme koje su lagano svjetlucale pod reflektorima.

Ovaj roker i njegova supruga već više od 20 godina uživaju u svojem braku, a 2002. godine stali su pred oltar.

Njihovoj ljubavi u početku nitko nije vjerovao jer je Ružica od Bebeka mlađa čak 34 godine, a unatoč velikoj razlici u godinama i dugogodišnjem zajedničkom životu, ovaj je par još uvijek jedan od zaljubljenijih na našoj estradi. Svojim zajedničkim romantičnim, a i pomalo golišavim fotografijama čestitaju si godišnjice i iskazuju ljubav, na koju bi se mnogi parovi mogli ugledati.

Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

"Nekom se to desi jednom, nekom se ne desi nikad. Ja sam probao brak tri puta i iz treće je uspjelo. Pamtiš svaki datum, svaki termin susreta, vjenčanje, rođenje djece i onda ti dani kojih se sjećaš uvijek upotpunjuju tu ljepotu življenja. I zato sam ja najsretniji valjda muškarac na svijetu."

Njihov je početak kao iz neke bajke. Naime, Željko i Ružica upoznali su se tako što ga je ona došla zamoliti za autogram na jednom njegovu koncertu. Zajedno imaju dvoje djece, sina Zvonimira, koji je nastavio tatinim stopama te svira gitaru u očevu bendu, i kćer Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 +26 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić osvanula u neprepoznatljivom izdanju, ali i promjena joj baš dobro pristaje!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kralj Charles - 1 Kraljica Elizabeta II. Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 +23 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Zanimljivosti Kraljevska obitelj ni na jedan put ne ide bez jedne jako važne stvari, a razlog njezina nošenja je vrlo logičan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene