Stari roker

Vjerovali ili ne, Željko Bebek slavi 77. rođendan, a supruga, koja ga je nenadano osvojila, podijelila je fotke s proslave!

Željko i Ružica Bebek - 3 Željko i Ružica Bebek - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 2 Željko Bebek i Ružica - 5 Željko Bebek i Ružica - 7 Željko Bebek i Ružica - 6 Željko Bebek i Ružica - 4 Željko Bebek i Ružica - 3 Željko Bebek i Ružica - 2 Željko Bebek s obitelji - 8 Željko Bebek s obitelji - 7 +20 Željko Bebek s obitelji - 6 Galerija

Željko Bebek danas slavi 77. rođendan, a njegova supruga Ružica Bebek tim je povodom podijelila fotografije s obiteljskog slavlja.

Naš pjevač Željko Bebek danas slavi svoj 77. rođendan. Velik je ovo dan za našeg glazbenika, a njegova obitelj stoga mu je pripremila i rođendansko slavlje.

Pogledaj i ovo Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Ljubav na prvi pogled Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga zaljubljeniji su no ikad, a njihova priča počela je baš kao u filmu!

Obiteljske fotografije podijelila je njegova supruga Ružica Bebek na svojem profilu na Instagramu, a fotografirala je Bebeka s tortom na kojoj su gorjele svjećice s brojem 77 te sa sinom Zvonimirom.

''Sretan rođendan, ljubavi!'' napisala je u opisu obiteljskih fotografija, a njihova kći Katarina slavlju se, čini se, pridružila putem videopoziva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruzica Bebek (@pahuljicabebek)

Ovaj roker i njegova supruga već više od 20 godina uživaju u svojem braku, a 2002. godine stali su pred oltar.

Njihovoj ljubavi u početku nitko nije vjerovao jer je Ružica od Bebeka mlađa čak 34 godine, a unatoč velikoj razlici u godinama i dugogodišnjem zajedničkom životu, ovaj je par još uvijek jedan od zaljubljenijih na našoj estradi.

Svojim zajedničkim romantičnim, a i pomalo golišavim fotografijama čestitaju si godišnjice i iskazuju ljubav, na koju bi se mnogi parovi mogli ugledati.
Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

Njihov je početak kao iz neke bajke. Naime, Željko i Ružica upoznali su se tako što ga je ona došla zamoliti za autogram na jednom njegovu koncertu. Zajedno imaju dvoje djece, sina Zvonimira, koji je nastavio tatinim stopama te svira gitaru u očevu bendu, i kćer Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 8 Ana Maria Marković - 28 Ana Maria Marković - 30 Ana Maria Marković - 29 +26 Ana Maria Marković - 27 Zanimljivosti Tko je zgodna Hrvatica kojoj je Neymar lajkao fotografiju, a svjetski mediji su se raspisali o tome?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene Princeza Charlene - 2 Princeza Charlene - 3 Princeza Charlene - 4 +23 Princeza Charlene - 5 Celebrity Najtužnije lice svijeta bilo je neprepoznatljivo tijekom rehabilitacije, a princeza je sad prvi put progovorila o svemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene