nastupa gotovo svaki dan!

Željko Bebek uskoro slavi 77. rođendan, a teško je to povjerovati s obzirom na njegovu energiju kojom vlada pozornicom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Željko Bebek - 3 IN magazin: Željko Bebek - 2 IN magazin: Željko Bebek - 1 In Magazin: Željko Bebek - 4 In Magazin: Željko Bebek - 5 In Magazin: Željko Bebek - 6 In Magazin: Željko Bebek - 7 In Magazin: Željko Bebek - 8 Željko Bebek i Ružica - 2 Željko Bebek i Ružica - 3 +19 Željko Bebek i Ružica - 4 Galerija

Željko Bebek se priprema za veliki koncert u varaždinskoj areni kojim će završiti ovogodišnju turneju. Uz brojne koncerte ovu će godinu pamtiti i po dvije ljubavne obljetnice sa suprugom Ružicom, a mnogi pak ne znaju da Bebekovo pravo ime nije Željko. Koje ime mu piše u dokumentima i zašto su ga roditelji tako nazvali, Bebek je ispričao Davoru Gariću za In magazin!

Željko Bebek u osmom desetljeću proživljava drugu mladost.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 2 Poput Micka Jaggera! Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

Ludo je zaljubljen, praši rock i nastupa gotovo svakodnevno. Ovu će godinu zaokružiti velikim koncertom u varaždinskoj Areni.

Osim po glazbenim uspjesima, Bebek ovu godinu pamti i po ljubavnim obljetnicama sa suprugom Ružicom. Dobro pamti i kad se kao dječak prvi put susreo s glazbom i zaljubio. Roditelji su mu dali punu potporu.

Bebek je djeci dao imena prema svojim roditeljima pa uspomene na mamu i tatu ni danas ne blijede.

Mnogi ne znaju da Bebekovo pravo ime nije Željko. U dokumentima mu piše - Želimir. Ima i poseban razlog zašto je dobio to ime.

Mira nije imao od brojnih obožavateljica za vrijeme vladavine glazbenim svijetom s Bijelim dugmetom. Ljubavnim se pismima nije znao broj, a na njih su čak i odgovarali.

Bebek 16. prosinca slavi 77. rođendan. Godine ga nimalo ne zabrinjavaju.

Kako ovaj kralj pop-rock glazbe pali i žari poozornicom, Varaždinci će saznati 29. prosinca.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene