Zaljubljeni kao i prvog dana

Željko Bebek podijelio romantične fotografije sa suprugom i otkrio kamo su otputovali i ostavili uspomenu

Željko Bebek i Ružica Željko Bebek i Ružica Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i Ružica - 2 Željko Bebek i Ružica - 4 Željko Bebek i Ružica - 5 Željko Bebek i Ružica - 6 Željko Bebek i Ružica - 7 Željko Bebek i Ružica - 8 Željko Bebek i Ružica - 3 Željko i Ružica Bebek - 4 Željko Bebek s obitelji - 8 Željko Bebek - 2 +20 Željko Bebek - 3 Galerija

Željko Bebek na svom Instagram profilu podijelio je niz fotografija sa suprugom Ružicom iz grada ljubavi.

Pjevač Željko Bebek i njegova bolja polovica Ružica pratiteljima su otkrili na društvenim mrežama kako su otputovali u Pariz. 

Pogledaj i ovo Željko i Ružica Bebek - 9 ljubav je i dalje jaka! Ružica i Željko Bebek upoznali su se kad je ona imala 18, a on 52, ali godine im nisu bile prepreka: ''Ona se rodila kad sam ja objavio pjesmu 'Bitanga i princeza'''

Željko je podijelio niz romantičnih fotografija, a na jednoj od njih pokazao je detalj koji će im zauvijek ostati u pamćenju.  Riječ je o lokotu na kojem su napisali svoje inicijale, a potom ga zaključali i dokazali svoju vječnu ljubav.

Par je pozirao ispred Eiffelova tornja, posjetili su muzej Louvre te pozirali sa slavnom Mona Lisom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

Prvi u komentarima javio im se regionalni pjevač Cvija koji im je uputio emotikon srca, a svoj komentar ostavio je i Željko Samardžić koji je također stavio emotikon pljeska i niz srca. 

Ni obožavatelji nisu mogli ostati ravnodušni na ovako preslatku objavu pa su pisali:

"Predivan par", "Život je jedan, ljubite se i volite", "Super ste", "I dalje su zaljubljeni preko ušiju".

Ovaj roker i njegova supruga već više od 20 godina uživaju u svom braku, a 2002. godine stali su pred oltar.

Njihovoj ljubavi u početku nitko nije vjerovao jer je Ružica od Bebeka mlađa čak 34 godine, a unatoč velikoj razlici u godinama i velikom broju zajedničkog života, ovaj je par još uvijek jedan od zaljubljenijih na našoj estradi.

Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Zvonimira koji je nastavio tatinim stopama te svira gitaru u očevom bendu i kćer Katarinu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović - 5 Milica Dabović - 13 Milica Dabović - 14 Milica Dabović - 15 +13 Milica Dabović - 2 Celebrity Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 +20 Dara Bubamara Celebrity Snimka pjevačice koja je zvijezda u regiji otkrila da ne izgleda baš kao što to prikazuje na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene