Velika ljubav!

Unatoč 34 godine razlike, njihova ljubav jača je no ikada, a upoznavanje ovog domaćeg para bilo je kao u bajci!

Željko i Ružica Bebek - 9 Željko i Ružica Bebek - 9 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 2 Željko i Ružica Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 2 Željko i Ružica Bebek - 3 Željko i Ružica Bebek - 4 Željko i Ružica Bebek - 5 Željko i Ružica Bebek - 6 Željko i Ružica Bebek - 7 Željko i Ružica Bebek - 8 +14 Željko i Ružica Bebek - 10 Galerija

Željko Bebek i njegova supruga Ružica u braku su već više od 20 godina, a njihova strast traje još uvijek kao i prvog dana.

Glazbenik Željko Bebek predstavio je svoju autobiografiju ''U inat svima'' u kojoj je na dvjestotinjak stranica ispričao svoju životnu priču i put do uspjeha koji je bio poprilično trnovit.

Pogledaj i ovo Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Ljubav na prvi pogled Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga zaljubljeniji su no ikad, a njihova priča počela je baš kao u filmu!

''Ja sam imao tu nesreću da vječito nekom smetam i bez obzira na to s velim osmjehom ja sam ljudima govorio da sam ja izuzetno sretan čovjek jer ide mi za rukom puno toga što sam kroz maštu vidio da će mi se desiti i desilo mi se'', priča Bebek.

Na mali koncert i premijeru stigao je sa svojom obitelji, a svi su se divili njegovoj supruzi Ružici koja je supruga došla podržati u bijelom kompletiću od laganog materijala i čipke koji joj je odlično stajao s 43 godine.

Ovaj roker i njegova supruga već više od 20 godina uživaju u svom braku, a 2002. godine stali su pred oltar.

Njihovoj ljubavi u početku nitko nije vjerovao jer je Ružica od Bebeka mlađa čak 34 godine, a unatoč velikoj razlici u godinama i velikom broju zajedničkog života, ovaj je par još uvijek jedan od zaljubljenijih na našoj estradi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

Svojim zajedničkim romantičnim, a i pomalo golišavim fotografijama, čestitaju si godišnjice i iskazuju ljubav na koju bi se mnogi parovi mogli ugledati.

Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

Njihov je početak kao iz neke bajke, a Željko i Ružica upoznali su se tako što je ona došla zamoliti za autogram na jednom njegovom koncertu.

"Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek", jednom je prilikom izjavio roker za Novu TV kojeg je ukrotila upravo njegova velika obožavateljica koju je ugledao na jednoj od turneja nakon što ga je došla zamoliti autogram.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Zvonimira koji je nastavio tatinim stopama te svira gitaru u očevom bendu i kćer Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger +26 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Mehun ne prestaje s provokativnim fotkama pa joj se obratila i Nives Celzijus

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj Zvijezde u Hrvatskoj - 5 Zvijezde u Hrvatskoj - 4 Zvijezde u Hrvatskoj - 3 +18 Zvijezde u Hrvatskoj - 2 inMagazin Što je svjetskim facama, koje ljetuju kod nas, najbolje iz Hrvatske? Jednima hrana, drugima more, ali ima toga još!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene