Sretna obitelj

34 godine razlike i više od 20 godina strastvene ljubavi krasi ovaj domaći par

Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) +0 Željko Bebek, Ružica Bebek (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Željko i Ružica Bebek zaljubili su se na prvi pogled na njegovoj turneji, prije više od 21 godinu.

"Neću, neću zoru prespavati, neću, neću dragu prežaliti, neću, samo da još jednom čujem ja tamburaše s Dunava", tim je stihovima sinoć Željko Bebek započeo koncert u Spaladium Areni i oduševio splitsku publiku.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Ovo je po prvi put da je 74-godišnji Bebek nastupio u Spaladium Areni te je Splitu obećao da će se sigurno vratiti. "Meni je Split večeras uzvratio na zaista predivan način i mogu reći da mi je ovo koncert karijere", izjavio je Bebek.

A kad se vrati Splitu, to će zasigurno napraviti uz podršku voljene supruge Ružice, kćeri Katarine i sina Zvonimira koji svira gitaru i koji je dio benda slavnog tate.

Ipak, na obiteljskoj fotografiji u backstageu najviše pažnje pokupila je Ružica koja je najveća podrška svom suprugu već više od dva desetljeća.

Iako je među njima čak 34 godine razlike, par je i dalje jedan od najzaljubljenijih na domaćem zvijezdanom nebu.

Podsjetimo, Ružica je Bebekova treća supruga, a bračni par ne skriva zaljubljenost. 

"Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek", jednom je prilikom izjavio roker za Novu TV kojeg je ukrotila upravo njegova velika obožavateljica koju je ugledao na jednoj od turneja nakon što ga je došla zamoliti autogram.

Par se vjenčao 2002. godine, a poznati su i po golišavim fotografijama koje objavljuju uoči godišnjice braka.

No, bitno je da je strast tu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene