Potpuno drugačija!

Snimka pjevačice koja je zvijezda u regiji otkrila da ne izgleda baš kao što to prikazuje na Instagramu!

Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara +14 Dara Bubamara (Foto: Instagram) Galerija

Na društvenim mrežama pojavila se snimka s koncerta pjevačice Dare Bubamare koja je zbog jednog razloga iznenadila njezine obožavatelje.

Folk-pjevačica Dara Bubamara poznata je po svojim provokativnim objavama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Naime, Dara uvijek rado u prvi plan stavlja svoje bujne grudi i zgodnu figuru, a mnogi tvrde da pjevačica koristi fotošop te da je u stvarnosti potpuno drugačija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Dokaz tome su i fotografije koje završe u medijima, ali i na internetu s njezinih koncerata koje su realne, a ne obrađene u programima za uljepšavanje. Na tim fotkama vidi se da su njezino lice i linija sasvim drugačiji.

Jedan takav videozapis nedavno je završio na društvenim mrežama i izazvao mnoštvo komentara.

Pjevačica je poznata po svojoj pozitivnoj energiji na nastupima, ali ovog puta svi su pažnju usmjerili na njezin izgled bez ikakvih filtera. Na videu Dara pleše i pjeva svoju pjesmu "Ciao, amore".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

"Dvije osobe", "Bože, što je ovo?", "OMG, jesi li to ti?", "Sasvim druga osoba", "Strašno", pisali su obožavatelji.

Prisjetimo se, folk-pjevačica jednom je prilikom izjavila da je u djetinjstvu jela kruh i mast, a danas ističe da ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Za Blic je rekla kako tijekom školovanja otac Zoran i majka Milica nisu imali ni da joj daju džeparac.

U školi nikada nije bila najljepša djevojčica, no uvijek je bila u centru pažnje.

"Dečki su me uvijek voljeli zbog karizme i energije. Već sam u vrtiću imala simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, no nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", kaže folk-zvijezda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene