seksi i zavodljivo!

Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

Dara Bubamara Dara Bubamara Antonio Ahel/ATAImages 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara (FOTO: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) +10 Dara Bubamara (Foto: Instagram) Galerija

Dara Bubamara za nastup je odabrala vrlo zanimljivu kombinaciju, u kojoj je istaknula svoje zanosne obline.

Regionalna pjevačica Dara Bubamara na Gročanskim svečanostima nastupila je u izazovnoj kombinaciji i tako impresionirala publiku. 

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Pozornost je privukla u crnom prozirnom kombinezonu s mnoštvo detalja resica, u kojem je pokazala sve svoje atribute, a posebno je do izražaja došlo njezino raskošno poprsje.

Ispod prozirnog stajlinga nosila je crne tangice i crni čipkasti grudnjak, a kosu je odlučila samo isfenirati na ravno. Cijeli outfit ukrasila je crnim ravnim sandalama. 

Na svojem profilu na Instagramu često dijeli intrigantne fotke u badićima koje uvijek iznova oduševe njezine obožavatelje. Prati je gotovo 500 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Obožava nositi fluorescentne boje te se gdje god da dođe ističe po svojim energičnim i veselim modnim odabirima. 

Inače, pjevačica je nedavno otkrila da se ponovno zaljubila, a sudeći po posljednjim glasinama u srpskim medijima, u vezi je s 15 godina mlađim biznismenom iz Novog Sada.

"Moje srce je ukradeno, nema me tko ukrasti. Doći će vrijeme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu sakriti. Jako sam sretna, mislim da nisam bila sretnija", otkrila je Dara za Blic.rs.

Prisjetimo se, folk-pjevačica u djetinjstvu je jela kruh i mast, a danas ističe da ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Za Blic je rekla kako tijekom školovanja otac Zoran i majka Milica nisu imali ni da joj daju novac za džeparac.

U školi nikada nije bila najljepša djevojčica, no uvijek je bila u centru pažnje. "Dečki su me uvijek voljeli zbog karizme i energije. Već sam u vrtiću imala simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, no nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", kaže folk-zvijezda.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lošić Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino Merlin i Saša Lošić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +9 Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Zanimljivosti Na internetu osvanula rijetka fotografija Saše Lošića bez kape, pogledajte ovaj hit-trenutak iz prošlosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar +23 Kaja Vidmar Celebrity Šime Vrsaljko objavio je prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom obitelji, partnericom Kajom i kćerkicom Viktorijom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene