krenuo očevim stopama

Nasljednik naše glazbene legende izgleda kao prava rock zvijezda, a djevojke ga s razlogom obožavaju i obasipaju ljubavnim porukama!

Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Lucija Ocko/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek, Željko Bebek, Borna Čop Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek +14 Zvonimir i Željko Bebek Galerija

Zvonimir Bebek krenuo je glazbenim stopama svojeg oca Željka, a brzo je stekao i veliku bazu obožavateljica.

Legendarni glazbenik Željko Bebek na sceni ima dostojnog nasljednika.

Njegov 18-godišnji sin Zvonimir također je u glazbenim vodama, a iako se godinama bavio natjecateljskim skijanjem, prije nekoliko godina odlučio je naučiti svirati gitaru.

"I nakon zadnjeg u Austriji došao sam doma i rekao da se meni više ne skija. Sestra je to isto podržala, ali tata je rekao - pa dobro šta ćeš sad raditi", ispričao je Zvonimir u IN Magazinu.

"Toliko me iznenadio da mi se učinilo da je to možda trenutni hir kao što je promijenio sve sportove, od 3-4 godine kad je naučio skijat, ali on je plivao, igrao tenis, pa sam i za svirku mislio da će proći, a dobro malo će vježbat i to je to", priznao je tada Željko.

Prolazni hir pretvorio se u dugogodišnju glazbenu karijeru, a otac i sin Bebek odlučili su u budućnosti sve pjesme stvarati zajedno.

Zvonimir je već stekao i veliku bazu obožavateljica koje ga ispod svake objave na Instagramu obasipaju ljubavnim porukama, zaljubljenim smajlićima i srcima, a ima i svoje fan pageove na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZVONE BEBEK official (@zvone_bebek)

Zvonimir i Željko sada su se zajedno pojavili na promociji novog albuma Davora Radolfija, a kako su se tamo proveli i s kim su se sve družili pogledajte u galeriji.

Osiim sina, Željko Bebek sa suprugom Ružicom, s kojom je u braku 25 godina, ima i kćer Katarinu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene