ovo je već neugodno za gledati!

Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 5 +21 Bianca Censori i Kanye West - 1 Galerija

Bianca Censori prošetala je ulicama Firence u još jednom bizarnom outfitu, a ovaj put istaknula se i njezina obuća koja je kod nekih izazvala i gađenje.

Nova supruga Kanyea Westa, Bianca Censori ne prestaje šokirati odabirom bizarnih outfita kojima šeće po susjednoj nam Italiji i zgražava sve oko sebe, toliko da Talijani traže njezino uhićenje ili izbacivanje iz države.

28-godišnja Bianca na takve se komentare očito ne obazire, pa je u društvu 46-godišnjeg Kanyea prošetala u kratkim hlačicama, dok je grudi prekrila prozirnom trakom koja je je jedva obuzdala njezine bujne obline. Morala ju je stalno namještati i popravljati, a ono čime je privukla dodatne poglede bile su njezine prozirne plastične štikle koje su se zamaglile, a u kojoj su joj prsti izgledali kao da nemaju dovoljno mjesta. Uz to se činilo da su poprimile blago žutu boju, možda zamrljanu kremom za preplanulost ili nekom šminkom za tijelo.

Par je izazvao burne reakcije tijekom svog dugog odmora u Italiji, od skandaloznog ponašanja do nepristojnog odijevanja.
Bianca je nekoliko puta izašla s golim grudima koje su se jasno vidjele ispod prozirne odjeće, između ostalog i u prozirnom bodiju zbog kojeg je bila prisiljena prekriti bradavice crnom torbom i jastuom dok je šetala.

Mnogi vjeruju da se iza njenih modnih odabira krije upravo Kanye te da joj on određuje što će i kada nositi.

"Ili se radi o nekoj bizarnoj formi umjetničkog performansa, ili je ovo ekstreman prikaz onoga za što je Kanye već i ranije optužen, a to je potpuna dominacija nad partnericom i kontroliranje njezinih modnih odabira", kazala je James za Daily Mail. Objasnila je i kako su na početku svoje romanse često bili snimljeni kako se smiju i zabavljaju, dok sada njezin isprazan pogled sugerira da među njima više nema ljubavi.

Zbog toga su već i ranije na društvenim mrežama izrazili svoju zabrinutost za Biancu.

"Vidi li itko da ove osobe trebaju pomoć? Gdje je obitelj ove žene? Siguran sam da i Kanye ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna cura. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda sretno", "Bianca mora izaći iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Biancu", neki su od komentara na fotografije para s njihova odmora u Italiji.

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je Kanyea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabilježenog na gondoli. Naime, prije nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bianca nosila baloner do koljena koji je kombinirala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odjeće koji su im bili viška kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanye spustio hlače pa se jasno vidjela njegova gola stražnjica.
Par je nakon toga od Talijana dobio doživotnu zabranu vožnje gondolom.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Bianci zbog razgolićenih izdanja prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj mrežnoj stranici CIU travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posjetitelji šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

"Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak", piše na mrežnoj stranici.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u siječnju ove godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Doja Cat - 3 +5 Doja Cat - 2 Celebrity Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene