Tomu se nije nadala!

Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

Bianca Censori i Kanye West Bianca Censori i Kanye West Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 3 +19 Bianca Censori i Kanye West - 2 Galerija

Bianca Censori prijavljena je talijanskoj policiji zbog oskudnog i vulgarnog odijevanja i ponašanja te joj prijeti novčana kazna, pa čak i zatvor.

Nova supruga slavnog američkog repera Kanyea Westa Bianca Censori prijavljena je talijanskoj policiji zbog vulgarnog odijevanja, nakon što je u nekoliko navrata razbjesnila naše susjede svojim oskudnim kreacijama.

Talijanima je prekipjelo nakon posljednjeg pojavljivanja 28-godišnje Biance na njihovim ulicama kojima je hodala gotovo gola, samo u prozirnim hulahopkama i bodiju ispod kojih se vidjelo baš sve. Ona i 46-godišnji Kanye otputili su se na romantičnu večeru, kada je zgrozila sve kombinacijom koju je obukla.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, prijeti joj novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj web-stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da njihovi posjetitelji lutaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

"Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak", piše na web-stranici.

Bianca je ranije ovog mjeseca stigla u Italiju s Kanyeom, a izašla je nekoliko puta u kreacijama u prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno vidjele bujne grudi i stražnjica, što je razbjesnilo Talijane i sada traže svoju pravdu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 3 Sienna Miller - 4 Sienna Miller - 1 +16 Sienna Miller i Oli Green - 2 Celebrity Slavna ljepotica uz pomoć sićušnog bikinija otkrila sretne vijesti, nakon ljubavnih brodoloma usrećio ju je 15 godina mlađi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene